Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ14
Ιουν
Bras de fere με τον εαυτο σου
Από signingstar

Η ετήσια αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο λαμβάνει χώρα την Πέμπτη 15 Ιουνίου με τον Ήλιο και τον Κρόνο να δίνουν ραντεβού στην 24η μοίρα του άξονα Διδύμων και Τοξότη για μία μάχη γνώσης και μία σύγκρουση φιλοσοφίας για τη ζωή. 

Από τη μία πλευρά, η ελαφρά πλευρά της ζωής όπως την ορίζει η παρουσία του Ήλιου στους Διδύμους, φαίνεται να πρεσβεύει την αντίληψη πως τα πάντα είναι γνώσεις και καλό θα ήταν να υπάρχουν απορίες, να δίνονται απαντήσεις, να περνά ο χρόνος με ενδιαφέρουσες συναντήσεις και συνομιλίες. Η παιδική ματιά απέναντι στα πράγματα δε δηλώνει έλλειψη εμπειρίας και ανωριμότητας, αλλά τη διάθεση να δεις τη ζωή σαν μία ευχάριστη βόλτα σε ένα περιβάλλον που παρέχει τις ευκαιρίες για παιχνίδι και διασκέδαση. 

Από την άλλη πλευρά, η παρουσία του Κρόνου στον Τοξότη φωνάζει πως χωρίς κανόνες και νόμους, καμία φιλοσοφία δεν έχει πιθανότητα να βρει εφαρμογή στη ζωή. Το αυστηρά δομημένο πρόγραμμα, το πρόσωπο εξουσίας που μοιάζει με χωροφύλακα, η ύβρις που φέρνει τη συμπαντική τιμωρία είναι μερικές μόνο από τις εκφάνσεις ενός νόμου που μοιάζει  να είναι πάνω από τις ανθρώπινες προθέσεις και διαθέσεις, αφού λειτουργεί αυτόνομα και αντανακλαστικά. Η προσπάθεια του ανθρώπου να κάνει ένα βήμα προς την εξέλιξη του, περνά μέσα από μεγάλο πόνο που οφείλεται στο μεγάλο κενό που υπάρχει ανάμεσα στο παρόν και το μέλλον και δεν μπορεί να καλυφθεί μέσα από κανένα μαγικό τέχνασμα ή παιχνίδι της τύχης. 

Η σημερινή ημέρα θυμίζει πως όσο υπάρχει η ανθρώπινη βούληση, τόσο θα υπάρχουν και προοπτικές για την ανθρώπινη εξέλιξη. Όταν ο τεχνητός κανόνας μπει  πάνω από την ανθρώπινη αυτόνομη θέληση, τότε η ζωή θα γίνει σαν ένα σικέ παιχνίδι σε μία οθόνη με προδιαγεγραμμένο αποτέλεσμα. Και τότε, είτε συμβιβάζεσαι με την εξίσωση σου με τη μάζα, είτε αποφασίζεις να διαφέρεις από τη μάζα, κάτι που σε κάνει να υποφέρεις αφού στοχοποιείσαι, αλλά ταυτόχρονα λυτρώνεσαι αφού απελευθερώνεσαι από το φόβο πως μία ημέρα θα στοχοποιηθείς. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Ιουν 2017 | 14:52
Έξοχο : )
Θεσεις πλανητων