Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ15
Ιουν
Δραση με τη συμφωνη γνωμη της καρδιας
Από signingstar

Η αντίθεση του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη συνεχίζει να είναι έντονη και σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου, αλλά ταυτόχρονα η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα, ο οποίος ξεκινά και τη σχεδόν εξάμηνη ανάδρομη πορεία του στο συγκεκριμένο ζώδιο, δηλώνει πως υπάρχει ανάγκη και για επαφή με τον ψυχικό κόσμο πέρα από τη λογική και το νόμο. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε φαίνεται να βρίσκεσαι στο χρονικό σημείο που κάνεις μία ανασκόπηση τουλάχιστον ενός εξαμήνου, που προσπαθείς να διαχωρίσεις το χρήσιμο από το περιττό και να προχωρήσεις στην εκκαθάριση της ζωής σου. Η σύγκρουση με ένα πρόσωπο εξουσίας σε κάνει να αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να λειτουργήσεις και εσύ δυναμικά απέναντι σε άτομα που δεν αντιλαμβάνονται την απαίτηση να προχωρήσουν κάποιες διαδικασίες που επηρεάζουν και τους δυο σας. Αν όμως δεν είσαι σε θέση να εκφράσεις ανοικτά και πειστικά τις προθέσεις σου, τότε ίσως να πρέπει να θυσιάσεις τη δική σου παρουσία ή αυτή της άλλης πλευράς σε ένα σύστημα που δεν μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ομαλά. 

Η άλλη πλευρά του νομίσματος έχει να κάνει με την ολοκλήρωση ενός σχεδίου που υφαίνεται εδώ και αρκετό καιρό μέσα στο μυαλό σου και είναι πλέον η ώρα να μπει σε εφαρμογή στην πράξη. Ολοκληρώνοντας το πλάνο σου θα ανακαλύψεις πως υπάρχουν στοιχεία που θα πρέπει να πετάξεις, να απορρίψεις αφού δεν κουβαλούν μαζί της τη λογική και τη βάση που θέλεις να θέσεις στο πλάνο σου. Μπορεί βέβαια να νιώσεις συναισθηματικά απέναντι σε κάποιες αποφάσεις που καλείσαι να λάβεις, αλλά να θυμάσαι πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα στην πράξη και στον τρόπο που θα εκτελέσεις την πράξη. Κάποια πράγματα είναι πλέον ξεκάθαρα μέσα στο μυαλό σου και δεν μπορείς να συνεχίζεις να αμφιβάλεις για το αν θα γίνουν και πραγματικότητα. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Ιουν 2017 | 18:11
Γιατρέ μου, όλα καλά… το αυτό εύχομαι και δι υμάς, όχι άλλες θυσίες. https://www.youtube.com/watch?v=dvatH1KbNUM
Θεσεις πλανητων