Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ18
Ιουν
Μαχες σωμα με σωμα
Από signingstar

Η επαφή της Σελήνης από τον Κριό με το Δία από το Ζυγό στο ξεκίνημα της ημέρας και με τον Ουρανό από τον Κριό προς το τέλος της ημέρας δείχνει πως η Δευτέρα 19 Ιουνίου κουβαλά εξελίξεις και ανατροπές που δεν είναι εύκολο να μπορούν να ελεγχθούν κατά τη διάρκεια αυτής. 

Αν ανήκεις στον παρορμητικό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως), τότε μπορεί να αισθάνεσαι πως καλείσαι να αναλάβεις πρωτοβουλίες που γνωρίζεις πως είναι πολύ εύκολο να οδηγήσουν σε ρήξεις και συγκρούσεις, σε κόντρες και διαμάχες, σε ανατροπές δεδομένων. Η ταχύτητα της απόκρισης είναι σημαντικό στοιχείο αφού πιθανότατα να βρεθείς μπροστά σε περιστάσεις που απαιτείται διαύγεια και ταυτόχρονα ετοιμότητα για την αντιμετώπιση της άλλης πλευράς, ώστε να καταφέρεις να διαχειριστείς τα δεδομένα που αλλάζουν συνεχώς τις ισορροπίες. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό μπορεί να σε κάνει περισσότερο ευέξαπτο/η από ότι συνήθως, κάτι που όμως δείχνει πως είσαι έτοιμος/η να διεκδικήσεις ή να αντιμετωπίσεις άδικες επιθέσεις προς το μέρος σου. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω κατά τη διάρκεια της ημέρας δείχνει πως αυτές οι συγκρούσεις δεν είναι αθώες, αλλά δοκιμάζουν τις αντοχές ανθρώπων που μπορεί να συνεργάζονται ή να συμβιώνουν, αλλά ταυτόχρονα ανταγωνίζονται για την πρωτοκαθεδρία. Να θυμάσαι λοιπόν πως θα πρέπει να επιταχύνεις το βήμα σου και να σοβαρέψεις την εικόνα σου, αν θέλεις να κυριαρχήσεις έναντι αντιπάλων που διαθέτουν εικόνα αλλά σχεδόν καθόλου περιεχόμενο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων