Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ19
Ιουν
Οταν μιλα η σωματικη αναγκη
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο και η σύνοδος με την Αφροδίτη προς το τέλος της Τρίτης 20 Ιουνίου φαίνεται να μιλούν για ανάγκη σωματικών απολαύσεων που δεν μπορούν να θεωρηθούν πολυτέλεια για κάποιους. 

Η προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, να κυριαρχήσει η εσωτερική ηρεμία, να μαλακώσουν οι εκφράσεις του προσώπου, να βρεθεί χρόνος γα να καλυφθούν ατομικές ανάγκες ξεκούρασης και απόλαυσης είναι παρούσα και πολύ πιο αναγκαία από τις προηγούμενες ημέρες. Προσπάθησε λοιπόν να ασχοληθείς με γήινα ζητήματα, με καταστάσεις που είναι σε θέση να σε χαλαρώσουν. Η επαφή σου με το σπίτι σου και με αγορές που πρέπει να γίνουν είναι ακόμα ένα ενδεχόμενο που μπορεί να σε βοηθά ώστε να διώξεις από το μυαλό σου σκέψεις που σε έχουν τυραννήσει όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να τονώσει και το κλίμα υποκειμενικότητας και αντίδρασης στη διαφορετικότητα, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν συγκρούσεις που οφείλονται στην αδυναμία του μυαλού να βγει από τα στεγανά του. Η προσήλωση σε μία ιδέα, σε έναν τρόπο δράσης, στο πείσμα και την επιμονή είναι στοιχείο που θα δυσκολέψει την επαφή ανθρώπων που έχουν αρκετά κοινά, αλλά δυσκολεύονται να κάνουν το πρώτο βήμα προσέγγισης, Η ευκαιρία όμως για καλή σωματική επαφή μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό στοιχείο για να δημιουργηθούν συνδέσεις και συνεργασίες που προσφέρουν απόλαυση και ευχαρίστηση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων