Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ10
Ιουλ
Με αλλη ματια
Από signingstar

Το βαρύ κλίμα που συνεχίζει να υπάρχει στην ατμόσφαιρα σήμερα Τρίτη 11 Ιουλίου, λόγω της αντίθεσης του Ήλιου από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, μπορεί να ελαφρύνει με τη βοήθεια της Σελήνης από τον Υδροχόο και των ευνοϊκών όψεων με την Αφροδίτη από τους Διδύμους και το Δία από το Ζυγό. 

Ακόμα και σήμερα όμως νιώθεις πως υπάρχει ένα βάρος πάνω ή γύρω σου, πως υπάρχουν γεγονότα που λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό και σηματοδοτούν τεράστιες αλλαγές στον τρόπο που κάποιοι σκέφτονται, κινούνται και δρουν, με αποτέλεσμα να επηρεάζουν και τη δική σου διάθεση και σκέψη. Η σωματική αλλά και ψυχική κούραση είναι πλέον φανερές στον τρόπο που κάποιοι κινούνται, είναι ένα θέμα που αφήνει σκιές σε συζητήσεις και συναντήσεις, αφού χρειάζεται να γίνει επανεκκίνηση σε κάποιες σχέσεις που δεν μπορούν να συνεχίσουν να σέρνονται. Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη από τον Υδροχόο μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία μίας απόδρασης από ένα περιβάλλον που μοιάζει με φυλακή, από μία σχέση που οδηγεί σε αδιέξοδο. 

Αν λοιπόν έχεις την ευκαιρία να δεις τη ζωή πολύ πιο ανάλαφρα σήμερα, τότε καλύτερα να το κάνεις πράξη και να ασχοληθείς με ανθρώπους που είναι σε θέση να αποφεύγουν τις κακοτοπιές. Η ευκαιρία μίας απόδρασης δεν μπορεί να πάει χαμένη, αρκεί να μπορείς να τη συνδυάσεις με καλή συντροφιά, αφήνοντας πίσω σου ανθρώπους και περιστάσεις που έχουν συνηθίσει να βαλτώνουν. Λαμβάνοντας αποστάσεις σήμερα, θα κάνεις ένα μεγάλο καλό προς εσένα, αφού θα αδειάσεις το μυαλό σου από γνώριμους ήχους και εικόνες και θα καταφέρεις να  δεις ένα πρόβλημα πολύ πιο σφαιρικά. Διαφορετικά, θα συνεχίσεις να αναζητάς λύσεις σε προβλήματα που έχουν μπροστά τους τείχος και εσύ το θεωρείς σύννεφο καπνού. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
10 Ιουλ 2017 | 18:26
...κι ακριβώς την στιγμή που το καβουράκι για άλλη μια φορά την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια με τα κουβαδάκια στα βοτσαλάκια, ώστε να αποφύγει την ευθύνη των πράξεων του (aka ενηλικίωση)... ακριβώς την στιγμή που αντί να επιδείξει πυγμή και τόλμη γραπώνεται πάνω στην επόμενη χιλιοπατημένη πετσετούλα θαλάσσης...ακριβώς εκεί πέφτει μπαααααμ πάνω στον τοίχο... από αύριο Ήλιος κόντρα παράλληλος με Κρόνο ΚΑΙ Πλούτωνα ΚΑΙ Άρη ...ααααχ η ζωή είναι άδικη Αστρολόγε μου ...πολύ άδικη...και αυτοί οι άλλοι ....απάπαπα για όλα φταίνε αυτοί οι φθονεροί άλλοι...εγώ λέω να τους στείλουμε τον Tom & Jerry, τα τρενάκια μας και τα στρατιωτάκια μας να τους εξαφανίσουν ...μη μου πεις πως δεν είναι σοβαρή αντιμετώπιση της πραγματικότητας η ιδέα μου; https://www.youtube.com/watch?v=FI1qfL8NO0w
Θεσεις πλανητων