Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ11
Ιουλ
Μαθηματα χωρις χρεωση
Από signingstar

Η επαφή της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο την Τετάρτη 12 Ιουλίου φαίνεται να κουβαλά καρμικές προκλήσεις στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος).

Η αναζήτηση νέου νοήματος στην  καθημερινότητα σου μπορεί να περνά μέσα από την αλλαγή της καθημερινής σου ρουτίνας, μπορεί να έχει σχέση με την απόφαση σου να πάψεις να λαμβάνεις τόσο προσωπικά κάποια θέματα που δε χρειάζεται να αποτελούν μέρος των δικών σου προβλημάτων. Η απόσταση που έχεις αρχίσει να λαμβάνεις από ένα θέμα που σε επηρέασε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, είναι πολύ καλός οδηγός σχετικά με τον τρόπο που θα πρέπει να αντιμετωπίσεις ζητήματα που δε χρειάζεται να πρέπει να βρίσκεις λύση, αφού δεν είναι απαραίτητο να σε αφορούν. 

Από την άλλη πλευρά, η παραμονή σου στο περιθώριο και η παρατήρηση των άλλων γύρω σου, μπορεί να μοιάζει με τεμπελιά ή με απόφαση να κοιτάξεις μόνο τη δική σου ζωή, χωρίς να ενδιαφέρεσαι για τους ανθρώπους που δε ζητούν την αρωγή σου, αλλά θα μπορούσες να εκφράσεις μία άποψη που μπορεί να βοηθήσει. Σαφώς και μία τέτοια πράξη μπορεί να κουβαλά μαζί της το αποτέλεσμα μίας παλιότερης προσπάθειας, να σέρνει μαζί της την άδικη κριτική που έλαβες παλιότερα όταν προσπάθησες να αναμιχθείς σε θέματα τρίτων, με αποτέλεσμα να επιδιώκεις να λαμβάνεις αποστάσεις σε θέματα που μοιάζουν φλέγοντα. Δε χρειάζεται όμως να διαφημίζεις αυτή τη στάση σου, αλλά να προσπαθείς να μάθεις από την παρατήρηση τρίτων, αφού είσαι σε θέση να λάβεις μαθήματα που είναι πολύ δύσκολο να εντάξεις στη φιλοσοφία σου όταν προσπαθήσουν να στα περάσουν ως μέθοδο διδασκαλίας. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Ιουλ 2017 | 15:05
Ευτυχώς Γιατρέ μου που δεν θα δεχτώ την "αρωγή" ατόμων που παλαιότερα  τι να πρωτοθυμηθω... που μόνο με ντουντουκα δεν έβγαλε η κουτσομπολα της γειτονιάς τα "αραχνουφαντα" προσωπικά μου δεδομένα στη φυλλαδα της μαζί με τα φιλαράκια της, την χειραγωγηση δια της "επιστημονικής" μεθόδου αντίστροφης ψυχολογίας, την χρησιμοποιηση άμαχου πληθυσμού ως καλοβολη ασπίδα; μαθήματα Αξιοπρέπειας και Ευθυτητας λοιπόν Στρατηγέ μου...γιατί κι η χοντροπετσια θέλει την τσιπα της. https://youtu.be/527gCV8WeWg
Θεσεις πλανητων