Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ12
Ιουλ
Μια φωνη που ερχεται απο μεσα η απ' εξω;
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τους Διδύμους την Πέμπτη 13 Ιουλίου δείχνει πως υπάρχει μία ανισορροπία ανάμεσα στο μυαλό και την καρδιά, στη λογική και το συναίσθημα, την ενστικτώδη απόφαση και τη λογική επιχειρηματολογία. 

Τα σινιάλα της καρδιάς φαίνεται να είναι έντονα και να τονίζουν την ανάγκη να ανήκεις κάπου, να υπάρξει μία σχέση που μαλακώνει τις γωνίες της ζωής σου, που βοηθά το μυαλό ώστε να πάψει να σκέφτεται και να προβληματίζεται για διλήμματα που μοιάζουν με βόλτα μέσα σε λαβύρινθο. Η αναζήτηση συντροφιάς είναι μία επιτακτική ανάγκη και μπορεί να βρεθείς μπροστά σε προσκλήσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα τις έβλεπες με σοβαρή ματιά. Η παρατήρηση σχέσεων που βασίζονται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό, σε βάζει στη διαδικασία να ιεραρχήσεις με διαφορετικό τρόπο τις προτεραιότητες σου σε μία σχέση και αυτό μπορεί να σε προβληματίζει ή απλά να σε παραξενεύει, αφού βλέπεις κάποιες φιγούρες γύρω σου με διαφορετική ματιά. 

Από την άλλη όμως πλευρά, αν βρίσκεσαι σε μία πλάνη σχετικά με μία σχέση ή συνεργασία, μία εξωτερική φωνή μπορεί να φτάνει στα αυτιά σου και να σε κάνει να πρέπει να δεις μέσα από νέα οπτική την κατάσταση. Μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε μία επιχειρηματολογία που αλλάζει τα πράγματα και ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσεις ουσιαστικά ένα ζήτημα που εδώ και αρκετό καιρό αποφεύγεις να αγγίξεις. Η απόφαση δεν μπορεί να ληφθεί σήμερα, αλλά θα μπορούσε τουλάχιστον να υπάρξει μία εσωτερική διαμάχη που σε βάζει στη διαδικασία να αρχίσεις να αμφιβάλεις για θέματα που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζαν με απόλυτες αλήθειες και θέσφατα. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
12 Ιουλ 2017 | 18:33
Γιατρέ μου η φωνή με κρατά γερά στη γη θυμίζοντάς μου την viral ατάκα προς αποφυγή του εθνικού μας γραβατάκια "όλη η δύναμη είναι στο παραμύθι" ... ψεύτης, άθεος, αμοραλιστής (γενέθλιος Ήλιος στον Λέοντα σε σύνοδο με Β. Δεσμό Ποσειδώνα, γενέθλιος Ήλιος σε τρίγωνο με Ποσειδώνα στον Τοξότη) που έχει τσακωθεί με την πραγματικότητα (γενέθλιος Κρόνος στον ηλιακό δωδέκατο)... μπορεί να γελοιοποίησε και φτωχοποίησε μια ολόκληρη χώρα για το παραμυθάκι του αλλά οι ποσειδώνιες ηθικές και ψυχολογικές συνέπειες είναι πλέον εμφανείς στην εκφορά του λόγου του και στις σπασμωδικές κινήσεις του προσώπου του... προς γνώση και αποφυγή γιατί πραγματικά είναι ύβρις τέτοια δυσεύρετα χαρίσματα να πατσαβουριάζονται ...Saturn speaking https://www.youtube.com/watch?v=ILWyH-AaVT4
Θεσεις πλανητων