Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ13
Ιουλ
Πραγματικα η βολικα ορια;
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Χείρωνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να δημιουργεί μία δύσκολη κατάσταση για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο την Παρασκευή 14 Ιουλίου.

Η κατανόηση απέναντι στις αδυναμίες των άλλων μπορεί να είναι μία διέξοδος διαφυγής από προσωπικά αδιέξοδα, από εμπόδια που φαντάζουν ανυπέρβλητα, από σκέψεις που καταντούν λαβύρινθοι κατά της διάρκεια της ημέρας. Καλείσαι να αποδεχτείς πως υπάρχουν κάποια όρια στους ανθρώπους που δεν είναι σε θέση να τα ξεπεράσουν, που δεν μπορούν να τα σπάσουν, κάτι που θα σε βοηθήσει να δεις μία κατάσταση μέσα από νέα οπτική. Στήριξε τις προσπάθειες όσων παλεύουν με τα προσωπικά τους όρια και αποδέξου πως υπάρχει ένα νήμα τερματισμού που κάποιοι δεν μπορούν να κόψουν και να προχωρήσουν σε ένα επόμενο επίπεδο, αφού ο συγκεκριμένος χώρος αποτελεί ξένο έδαφος που δεν έχουν καμία διάθεση να εξερευνήσουν. 

Η πίεση πάλι που θα δεχτείς ώστε να υπερβείς τα όρια σου μπορεί να αποτελέσει μία καλή ευκαιρία να δοκιμάσεις τις αντοχές σου απέναντι σε συνεργασίες και διαπροσωπικές σχέσεις που τεστάρουν τους κανόνες που έχουν τεθεί. Αν είσαι διατεθειμένος/η να θυσιάσεις το προσωπικό όφελος για χάρη μίας ομαδικής απόλαυσης, τότε προσπάθησε να λειτουργήσεις για χάρη του συνόλου. Αν όμως θεωρείς πως δίνεις πολλά περισσότερα από όσα λαμβάνεις, τότε είναι μάλλον η κατάλληλη στιγμή να κάνεις μία κουβέντα που μπορεί να πληγώσει, αλλά ταυτόχρονα θα θέσει την αλήθεια στην πραγματική της διάσταση.

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Ιουλ 2017 | 18:15
...και να σημειωθεί παρακαλώ πολύ στα πρακτικά πως εεε κάτι δίνω κι εγώ ....αεράααακι, ενθουσιασμό, ενδυνάμωση ... και όχι για να το παινευτώ :ΡΡΡΡ ωροσκόπος ψάρι μεν αλλά Αιγόκερως με Κρόνο σε αντίθεση Αφροδίτη και Αφροδίτη σε σύνοδο με Ποσειδώνα, με Κρόνο και Αφροδίτη να βλέπουν just τον ωροσκόπο... αυτή η Αφροδίτη έχει περάσει από συμπληγάδες, κύκλωπες... την οδύσσεια ολόκληρη .... αλλά εκείνη εκεί λιθαράκι λιθαράκι χτίζει το όνειρο. https://www.youtube.com/watch?v=IS6n2Hx9Ykk
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Ιουλ 2017 | 17:32
Γιατρέ μου εκτιμώ πως χτύπησες φλέβα! κάτι παρόμοιο σκεφτόμουν προχθες στην πανσέληνο : σκεφτόμουν Πανσέληνος με τους δύο γίγαντες ενέργειας Ήλιο- Πλούτωνα απέναντι, μετά κόντρα παραλληλία Ήλιου Κρόνου (ο ορατός αντιήλιος), μετά κόντρα παραλληλία Ήλιου Πλούτωνα, κι όλα αυτά με τη συμμετοχή των Δεσμών ... σ όλο αυτό το σκηνικό ο Ήλιος σε απόλυτο δίδυμο με Άρη... και ξαφνικά άπλετο φως , Νέα Σελήνη στις πρώτες μοίρες του Λέοντα σε σύνοδο με Άρη ... έχω την αίσθηση πως όλο αυτό το παιχνίδι - μάχη έχει ως σκοπό να μας μάθει πώς να διαχειριζόμαστε τα φώτα μας, ως αυτόφωτες μονάδες και ως συνεργατικό σύνολο. .. έκαστος στο είδος του... ο ένας ανοίγει το δρόμο, άλλος τον διαπλατύνει, άλλος τον ασφαλτοστρώνει, άλλος εξασφαλίζει την ευρυθμη κυκλοφορία ... σε μια ομάδα όπως και σε μια σχέση μπορεί η απόλυτη ομοιότητα, η ταύτιση να βολεύει αλλά δεν εξελίσσει, βαλτώνει... η συνεργατική αλληλεπίδραση της διαφορετικότητας είναι το spark που σε καταλύει, που σε κρατά ζωντανό, να απολαμβάνεις τη ζωή, να βρίσκεις το προσωπικό όφελος x 100__ μέσα από το αμοιβαίο ...σε μια σχέση - ομάδα θέλω τα τριγωνάκια μου με τον Άλλο/η που μου εξασφαλίζουν μια ομαλότητα, αλλά θέλω και την κόντρα μου, θέλω και το απέναντι μου, θέλω και το χιαστί μου, θέλω και την ευκαιρία- αναμονή μου, θέλω και τον πάγο μου ...θέλω να αισθάνομαι κ ά θ ε μέρα, κάθε στιγμή ζωντανή... ζητάω πολλά εεεε; αχαχαχαχα https://www.youtube.com/watch?v=9UaJAnnipkY
Θεσεις πλανητων