Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ14
Ιουλ
Αναγκη για σωματικη εκφραση
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό το Σάββατο 15 Ιουλίου προετοιμάζει για ένα θερμό και έντονο διήμερο τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) αφού θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ανάψει η σπίθα σε διαπροσωπικές σχέσεις που τους λείπει ο ενθουσιασμός και το πάθος. 

Η διάθεση να γίνει κάτι που θα αλλάξει τις ισορροπίες είναι μεγαλύτερη από τις προηγούμενες ημέρες και μπορεί να υπάρξουν και οι αφορμές για να εκδηλωθούν διαθέσεις που κρύβονταν επιμελώς. Η αναμέτρηση με τους κανόνες που τίθενται μπορεί να είναι μία καλή ευκαιρία για να αποδείξεις πως μπορείς να ζήσεις σύμφωνα με τις προσωπικές σου διαθέσεις και επιθυμίες, κάτι που όμως μπορεί να ενοχλεί κάποιους γύρω σου. Η ανάληψη προσωπικής δράσης θα μπορούσε λοιπόν να λειτουργήσει σαν τη σπίθα της αναμέτρησης ανάμεσα σε άτομα που φαίνεται να μάχονται για να την πρώτη θέση σε μία κούρσα που δεν είναι βέβαιο πως είχε προγραμματιστεί. 

Αν πάλι τη σημερινή ημέρα θέλεις να απλά να διώξεις από πάνω σου σκέψεις, ανησυχίες και άγχη, τότε μπορείς απλά να εστιάσεις στη σωματική άσκηση. Η αναμέτρηση με τις αντοχές και τα όρια σου είναι πάντα ένας εύκολος τρόπος να οδηγήσεις το σώμα σου στα άκρα και να εξετάσεις κατά πόσο έχεις συμβιβαστεί με πλαίσια που έχουν θέσει άλλοι. Να γνωρίζεις όμως πως παραμονεύει η υπερβολή και μπορεί την Κυριακή να καταλάβεις πως λειτούργησες σε ένα σύστημα που δεν ήσουν έτοιμος/η να υποστηρίξεις μέχρι τέλους, με αποτέλεσμα να παραδώσεις τα όπλα πριν το τέλος της μάχης. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Ιουλ 2017 | 21:02
Προπόνηση Στρατηγέ μου, προπόνηση...να βελτιώνεται η σωματικη αντοχή ...να σπάνε οι αντιστασεις, να λιώνουν και τα ξυγκια..σε διαλειμματακια των 10 για μέγιστη απόδοση         https://youtu.be/oaMv_QT84nQ
Θεσεις πλανητων