Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ16
Ιουλ
Η εξαψη του απροσμενου
Από signingstar

Το απόλυτο τετράγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Κριό τη Δευτέρα 17 Ιουλίου, σε συνδυασμό με το τετράγωνο της Αφροδίτης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς, δηλώνουν πως χρειάζεται ένα ισχυρό σοκ για να ξεκολλήσουν κάποια θέματα που φαίνεται να κινούνται πολύ πιο αργά και αδύναμα από όσο θα έπρεπε. 

Είναι ώρα να ξυπνήσουν συνειδήσεις, να φωνάξουν φωνές που παραμένουν ανίσχυρες, να έρθουν στην επιφάνεια του μυαλού όνειρα που μπορεί να θεωρούνται αδύναμα σινιάλα ενός ασυνείδητου που έχει συμβιβαστεί με το δεύτερο ρόλο στη ζωή. Ίσως πάλι να χρειαστεί να γίνει ορατό το τέλος μίας κατάστασης ώστε να αναζητηθεί διέξοδος διαφυγής, η οποία όμως δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται κάπου μακριά από το χώρο που κινείσαι. Μία τυχαία συνάντηση θα μπορούσε να ξυπνήσει αισθήματα που κοιμούνται και συμφέροντα που έχουν αφεθεί στην τύχη τους. 

Η ανάγκη να γίνει κάτι που θα ταράξει τα νερά είναι ολοένα και μεγαλύτερη πλέον, όχι επειδή μοιάζει να υπάρχει ένα αδιέξοδο μπροστά ή επειδή έχει καταγραφεί μία αποτυχία που θα πρέπει να ξεπλυθεί. Αυτό που χρειάζεται είναι εκ νέου δράση, είναι όραμα και όρεξη για ζωή, είναι η πεποίθηση πως υπάρχει ενδιαφέρον για το παρακάτω. Αν ανήκεις στους ανθρώπους που δημιουργούν τη μοίρα τους, τότε τόλμησε να ανοίξεις την πόρτα και να τεστάρεις τις συνθήκες διαβίωσης στο νέο χώρο. Αν όμως δε συνηθίζεις να κάνεις αποδράσεις, τότε να θυμάσαι πως κάποιοι θα εγκαταλείψουν και θα χρειαστεί να συνηθίσεις να ζεις χωρίς τα δεδομένα που γνώριζες μέχρι σήμερα. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
16 Ιουλ 2017 | 20:18
Αρχηγέ μου (έτσι, για να επιβεβαιώσω πως δεν έχω θεματάκια με τα αρχηγιλίκια :ΡΡΡ, γενέθλιος Ν. Δεσμός στον 5ο) δύσκολες εποχές για βολεμένους! κατά τα άλλα, αύριο είναι μια πολύ καλή μέρα to take the bull by the horns and stand alone like a lion, in my own light... εεε... και το σκότος φως είναι.
Θεσεις πλανητων