Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ02
Αυγ
Θεωρια η πραξη;
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Κρόνο στον Τοξότη και το τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς την Πέμπτη 3 Αυγούστου δίνουν τον τόνο σε μία δύσκολη και απαιτητική ημέρα, που μοιάζει όμως να λειτουργεί και σαν να θέλει να κλείσει λογαριασμούς με ότι παραμένει στη σφαίρα της φαντασίας.

Η επαφή με τις λεπτομέρειες μπορεί να είναι μία τραυματική εμπειρία σήμερα, αφού σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως υπάρχουν ζητήματα που δεν έχεις αγγίξει, αφού θα προτιμούσες να τα διαχειριστούν άλλοι. Θα πρέπει όμως να βάλεις την προσωπική σου πινελιά σε ένα θέμα που σε αφορά, που δε θα είσαι ήσυχος/η αν επιτρέψεις σε τρίτους να ασχοληθούν μαζί του. Ίσως πάλι να βγαίνει στην επιφάνεια μία γενικότερη κούραση που έχει συσσωρευτεί και είναι πιθανό να δημιουργεί μία δυσκολία στην επαφή σου με άλλα πρόσωπα γύρω σου, λόγω της ευκολίας λεκτικής ανάφλεξης. 

Η σημερινή όμως ημέρα μοιάζει και με την ευκαιρία να παραδεχτείς πως δεν είναι εφικτό να συνεχίζεις να κυνηγάς ένα όνειρο και να αγνοήσεις την πραγματικότητα, να επιμείνεις να ζήσεις με τα σχέδια και όχι τις πράξεις. Μοιάζει σαν να χρειάζεται να βάλεις τα χέρια σου στη φωτιά. να αναμετρηθείς με τη δυναμική σου αλλά και τις αντοχές σου απέναντι στην εκτέλεση των πλάνων. Η θεωρία από την πράξη έχουν κάποια απόσταση, και σήμερα μοιάζει σαν να πρέπει να ενώσεις αυτές τις δύο εκτάσεις,  που αν τους επιτρέψεις θα μπορούσαν να απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο η μία από την άλλη.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων