Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ03
Αυγ
Πραξη στρατηγικης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω την Παρασκευή 4 Αυγούστου και η αντίθεση με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο φαίνεται να κινητοποιεί έντονα θέματα διαπροσωπικών σχέσεων στη ζωή των εκπροσώπων του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σοβαρότητα μίας σχέσης μπορεί να κριθεί  από θέματα που μοιάζουν με λεπτομέρειες, αλλά στην πραγματικότητα κουβαλούν μεγάλο απόθεμα ουσίας, αφού κάποιοι έχουν αποφασίσει να τεστάρουν τα όρια μίας κατάστασης. Σε περίπτωση που η δοκιμασία έχει αίσιο τέλος, τότε η επερχόμενη Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να απελευθερώσει τόνους πάθους και συναισθήματος, με αποτέλεσμα να γεννιούνται σχέσεις και ζωές που κουβαλούν μαζί τους την έννοια της ουσιαστικής αγάπης. Σε περίπτωση όμως που η δοκιμασία καταφέρει να προκαλέσει τριγμούς σε υπάρχουσες σχέσεις, τότε οι επόμενες ημέρες μπορεί να λειτουργήσουν σαν καταιγίδα εξελίξεων που προκαλούν ηλεκτροπληξία. 

Το ζητούμενο λοιπόν της σημερινής ημέρας είναι να διασαφηνίσεις κατά πόσο στέκεσαι απέναντι σε λεπτομέρειες που σε ενδιαφέρουν ή μικρά και ίσως ασήμαντα θέματα που θα μπορούσαν να καταστρέψουν ότι έχει χτιστεί με μεγάλη προσπάθεια. Μην παίξεις με τα νεύρα άλλων, αλλά αντιθέτως φρόντισε να καλύψεις τις συναισθηματικές τους ανάγκες και την κυκλοθυμία τους. Μπορείς να γίνεις αυτός/η που χτίζει  τη σχέση που αναζητά θεμέλια, οπότε ανέλαβε αυτό το ρόλο που θα μπορεί στο μέλλον να κινεί και τα νήματα του οικήματος που ανεγείρεται. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
03 Αυγ 2017 | 20:55
Στρατηγέ μου αν κάποιοι ποθούν τόσο διακαώς το τρόπαιο να μου δώσουν διεύθυνση να τους το στείλω ...δεν χαλάω χατίρια ...με οδηγίες χρήσεως βεβαίως βεβαίως...στη γλώσσα τους :ΡΡΡ
Θεσεις πλανητων