Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ07
Αυγ
Μια συμφωνια που βολευει
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Νότιο Δεσμό στον Υδροχόο την Τρίτη 8 Αυγούστου φαίνεται να θέλει να τονίσει την ευεργετική επίδραση της λήψης απόστασης από τα γεγονότα με στόχο να εξαχθούν τα κατάλληλα συμπεράσματα. 

Η αντίθεση του Ερμή από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς επισημαίνει την ανάγκη του πνεύματος να κατεβάσει ταχύτητα και να αφεθεί σε σκέψεις και ιστορίες που μπορεί να μην έχουν σχέση με την πραγματικότητα, αλλά μπορούν να διαμορφώσουν μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ιστορία. Η ανάγκη να υπάρχει θόρυβος γύρω σου έχει να κάνει με την ευκαιρία που σου δίνεται να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, ώστε να αφήσεις στην άκρη τις προσωπικές σου σκέψεις, να αγνοήσεις τη φωνή μέσα σου, να χάσεις την εσωτερική σου πυξίδα. Μοιάζει σαν να θέλεις να αφήσεις άλλους να πάρουν το τιμόνι στα χέρια τους και να επιλέγεις να ακολουθήσεις παρά να οδηγήσεις τις εξελίξεις. 

Αν οι εσωτερικές και εξωτερικές αντοχές είναι πλέον μειωμένες, τότε προσπάθησε να ακούσεις την ανάγκη σου για περισσότερη ξεκούραση από ότι συνήθως. Η επιθυμία για να βρίσκεσαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον, έχει να κάνει με την ευκαιρία που σου δίνεται ώστε να αποφύγεις να αναλάβεις νέες πρωτοβουλίες και να επιτρέψεις στη ροή των πραγμάτων να κυλήσει. Ακόμα και αν βρίσκεσαι σε ένα περιβάλλον με ανθρώπους που σκέφτονται διαφορετικά από εσένα, φρόντισε να συμφωνήσεις μαζί τους, αφού δεν έχεις αντοχές ακόμα και για λεκτικές συγκρούσεις που απλά εκτονώνουν την εσωτερική ένταση. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Αυγ 2017 | 20:56
Γιατρέ μου αυτή η έκλειψη τσουρουφλάει !!! εμπύρετος καύσωνας άλλοοοο φρούτο ...είδες Γιατρέ μου, ο placebo ωροσκόπος έκανε την επιλογή του, σιγά που θα με έριχνε με πισώπλατα μαχαιρώματα στο λάκκο τον λεόντων... πυρετούλης που σενιάρει τα αντισώματα https://www.youtube.com/watch?v=4qbRaeFgD0Y θα γίνω καλά Γιατρέ μοοοουυυ;;;
Θεσεις πλανητων