Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ08
Αυγ
Ασαφειες
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Ιχθείς και η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, σε συνδυασμό με την αντίθεση με τον Ερμή από την Παρθένο την Τετάρτη 9 Αυγούστου, φαίνεται να δημιουργούν ένα έντονα μεταβαλλόμενο και ασταθές περιβάλλον σκέψης και δράσης, ειδικά για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ανάγκη να γλυτώσεις από έντονες συζητήσεις, λεκτικές αντιπαραθέσεις και χρονοβόρες διαδικασίες μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία να επιλέξεις να εκφράσεις αυτό που θέλει να ακούσει η άλλη πλευρά, χωρίς να φέρεις στην επιφάνεια ενστάσεις και αντιρρήσεις. Η ευκολία με την οποία μπορείς να φορέσεις τη μάσκα που θέλει να δει η άλλη πλευρά είναι ένα τεράστιο ατού για εσένα, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχεις κατά νου πως μπορεί να δίνεις υποσχέσεις που κάποιοι περιμένουν πως θα τις διατηρήσεις και στο μέλλον. 

Αν πάλι έχεις μπροστά σου μία έντονη ημέρα, τότε φρόντισε να έχεις ξεκουραστεί και να είσαι σε θέση να ακούσεις με προσοχή τα λεγόμενα των γύρω σου. Μπορεί να υπάρχουν λεπτομέρειες που αρνείσαι να ακούσεις ή δεν μπορείς να αντιληφθείς, αλλά θα μπορούσες να έχεις μία ιδέα αν εστιάσεις στη γλώσσα του σώματος, αν προσέξεις επισταμένα κάποιες φιγούρες και χειρονομίες που μπορεί να είναι πολύ χαρακτηριστικές. Από την άλλη βέβαια πλευρά, μπορεί το ένστικτο σου να σε προδώσει, αφού προσπαθεί να εκμαιεύσει κάποιες πληροφορίες βασιζόμενο όμως σε μία λογική που αυτή την εποχή μπάζει νερά και παλεύει να ισορροπήσει χωρίς να γνωρίζει αν έχει μάθει να περπατά τόσο καιρό.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων