Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ09
Αυγ
Αλλαγη πλευσης και στασης
Από signingstar

Η προσέγγιση της Σελήνης από τους Ιχθείς με τον Κρόνο από τον Τοξότη την Πέμπτη 10 Αυγούστου φαίνεται να δημιουργεί εγκεφαλικές και συναισθηματικές εντάσεις στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Οι δυσκολίες και τα εμπόδια που έρχονται στο προσκήνιο φαίνεται να έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις της πραγματικότητας, να βασίζονται σε έναν τρόπο σκέψης κάποιων ανθρώπων που έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση με τις ιδέες άλλων. Τα λογικά αδιέξοδα και οι συναισθηματικοί εκβιασμοί μπορεί να δείχνουν πως υπάρχουν αντιστάσεις σε ανθρώπους που δύσκολα κάμπτονται, που είναι πολύ σκληρό να μαλακώσουν και να αποτελέσουν αφορμές για να βρεθούν λύσεις και συγκλίσεις. Το όνειρο των προηγούμενων ημερών μπορεί να γίνει εφιάλτης, ή σε μία καλύτερη version να αποτελέσει ταινία δράσης χωρίς απόλυτο σενάριο, και αυτό μοιάζει με μία απότομη επαναφορά στην πραγματικότητα. 

Από την άλλη πλευρά, η σημερινή ημέρα μπορεί να αποτελέσει την εξαιρετική ευκαιρία για απόδραση από την πραγματικότητα, για ανθρώπους που επιμένουν να βλέπουν τη σκληρή πλευρά των καταστάσεων. Μία ευκαιρία για ένα ταξίδι δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη, αφού μία απόδραση σε ένα μέρος που είναι σε θέση να αδειάσει τον εγκέφαλο μοιάζει με δώρο χωρίς να το περιμένεις. Φρόντισε να βρεις τον τρόπο να αλλάξεις τον τρόπο που λειτουργεί το μυαλό σου, αφού έχεις μεγάλη ανάγκη από αλλαγή παραστάσεων, για να καταφέρεις να δεις την αλήθεια μέσα από μία νέα οπτική. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Αυγ 2017 | 19:24
Αστρολόγε μου, το απόκοσμο μυαλό μου ξεζουμίζεται μέχρι το κόκκαλο στην τελειοποίηση της μαθηματικής εξίσωσης ακριβείας αρχής και τέλους - τέλους και αρχής... το εύπεπτο μέρος... πολυαγαπημένη Αρλέτα 3/3/45, γενέθλιος Ήλιος 12η των Ιχθύων, RA 13η...διελαύνων Ποσειδώνας στην 13η των Ιχθύων, ηλιοκεντρικός Κρόνος στον 22°12' παράλληλο που αντιστοιχεί σε μοίρες Ήλιου στην 10η-12η Τοξότη...ετών 72, 12η των Διδύμων...το τέλος ενός κόσμου, η αρχή ενός Άλλου... https://www.youtube.com/watch?v=mkIYLcaYGOk
Θεσεις πλανητων