Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ10
Αυγ
Η φλογα που δεν κρυβεται
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή 11 Αυγούστου φαίνεται να δυναμιτίζει το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μετά από μία μικρή περίοδο αμφιβολίας και αμφισβήτησης, προσπάθειας να συντονιστείς με όσα έχουν ειπωθεί και γίνει τις τελευταίες ημέρες, φτάνει η στιγμή της ανάληψης πρωτοβουλίας και δράσης με στόχο να υπάρξει εκ νέου κίνηση. Η παραμονή στην ασάφεια είναι ένα στοιχείο που σε ενοχλεί και σε αναγκάζει να παραδεχτείς πως βαλτώνεις με αποτέλεσμα να χάνεις την επαφή με την πραγματικότητα. Από την άλλη πλευρά, η ευκαιρία να ιντριγκάρεις και να βάλεις φωτιά στα πράγματα είναι μία εξαιρετική προοπτική για να νιώσεις πως δεν είσαι αόρατος/η, πως μπορείς να επηρεάσεις τις καταστάσεις, πως είναι δυνατό να περάσεις ουσιαστικό και όχι πλασματικό χρόνο με ανθρώπους που θέλεις να έχετε μία από κοινού δυναμική εξέλιξη. 

Η σημερινή ημέρα μοιάζει με την αφύπνιση της συνείδησης και του σώματος, κάτι που βέβαια μπορεί να σημαίνει πως κάνεις κάποιες κινήσεις που είναι σε θέση να προκαλέσουν και να ενοχλήσουν. Η αλήθεια είναι πως είναι πιθανό να λειτουργήσεις χωρίς σαφείς κανόνες και πλαίσιο και αυτό να δημιουργήσει τριβές και ενοχλήσεις, αλλά υπάρχουν στιγμές που η εσωτερική σου ενέργεια ζητά διέξοδο διαφυγής χωρίς να υπολογίζει αυτό που την εμποδίζει. Αυτή όμως η ενστικτώδης και παρορμητική αντίδραση είναι και το στοιχείο της γοητείας ανθρώπων που κουβαλούν τη φλόγα να παρασύρουν τους άλλους στο διάβα τους. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων