Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ11
Αυγ
Ας παμε παρακατω
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τον Κριό με το Δία από το Ζυγό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω το Σάββατο 12 Αυγούστου φαίνεται να κάνουν ακόμα περισσότερο έντονες τις στιγμές στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η έντονη κοινωνικότητα της σημερινής ημέρας προσφέρει την ευκαιρία για συναντήσεις και επαφές, για ταξίδια και αποδράσεις, για πάρτι και διασκέδαση που φαίνεται να αντικαθιστά τη μονοτονία της καθημερινότητας. Η ταχύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις με τις οποίες θα έρθεις αντιμέτωπος/η μπορεί να αποτελέσει ένα ισχυρό όπλο στα χέρια σου, αφού μέσω μίας τέτοιας στάσης είναι αρκετά πιθανό να τραβήξεις προς το μέρος σου άτομα που υπάρχει ισχυρή έλξη ανάμεσα σας. Την ίδια όμως στιγμή, κάθε παρόρμηση μπορεί να κρύβει και μία δοκιμασία, αφού γεννά αντιπαραθέσεις που είναι πιθανό να στηρίζονται στις εντυπώσεις και όχι απαραίτητα στην ουσία, με αποτέλεσμα να εκδηλώνονται με ιδιαίτερη ένταση. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να λειτουργήσει και άκρως εκκαθαριστικά για διαπροσωπικές σχέσεις που πρέπει να αφήσουν πίσω τους το δισταγμό του να εκφράσουν τις αλήθειες τους. Η ωμή πραγματικότητα μπορεί να μοιάζει με μαχαιριά εν καιρώ ειρήνης, αλλά θα επιτρέψει να εκφραστούν ένστικτα που κοιμούνται με αποτέλεσμα να δηλητηριάζουν συνειδήσεις και προσωπικότητες. Το σάλπισμα της δράσης μπορεί να μοιάζει με πράξη πολέμου για κάποιους, αλλά κανείς δεν  είπε πως η απραξία εξασφαλίζει την ειρήνη. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
11 Αυγ 2017 | 18:24
Στρατηγέ μου, η κίνηση ματ έχει ήδη λάβει χώρα στην μικρή και μεγάλη σκακιέρα, στο τελευταίο τέταρτο πριν τις εκλείψεις, με τη Σελήνη στα νερά του Σκορπιού και το μεσοδιάστημα της συνόδου Ήλιου-Άρη με Κρόνο να δείχνει τον Δία στο Ζυγό. Ενδεικτικά, θα αναφέρω για τον μακρόκοσμο την κίνηση Πούτιν στις 30/7 (με γενέθλιο Ήλιο σε σύνοδο με γεν. Κρόνο πάνω στον διελαύνοντα Δία στο Ζυγό) να απελάσει 755 διπλωμάτες, περιττό να σχολιάσω πως οι κακεργέτες όλοι δείχνουν Ήλιους παραφρόνων ηγεμόνων, case is closed, almost ...σε διαπροσωπικό επίπεδο θεωρούμε πως μπορούμε συμπεριφερόμαστε στις σχέσεις μας σαν toys και νομίζουμε πως μπορούμε να τις παίξουμε στα δάχτυλα ρίχνοντας τες στη φωτιά, όμως σύντομα μπορεί να συνειδητοποιήσουμε την ανεκτίμητη αξία των "toys" μέσω της απώλειας, δια παντός ...γιατί Πλούτωνας δεν είναι μόνο μοιραία έλξη αλλά και ανίκητη, μη αναστρέψιμη άπωση...το να μην σηκώνει κανείς το γάντι σε εποχές που ο νους κοιμάται και τα ένστικτα τα καβαλάει ο ακατονόμαστος, διαμέσου εκλείψεων που μπορεί να φέρουν τα πάνω κάτω στον Κόσμο και κόσμο μας, δεν είναι απραξία αλλά Σοφία. Ζεν, Γιατρέ μου, Ζεν όπως λέμε Ζωή...ανεκτίμητη...ανεπανάληπτη. https://www.youtube.com/watch?v=TjpTBl_csQg
Θεσεις πλανητων