Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ13
Αυγ
Φως και σκοταδι
Από signingstar

Η έντονη μάχη ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν αρχίζει να αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον από τη Δευτέρα 14 Αυγούστου, αφού το φως και το σκοτάδι θα κονταροχτυπηθούν με στόχο την πρωτοκαθεδρία στις επιλογές που θα κάνεις τις επόμενες ημέρες. 

Η σύνοδος του Ήλιου με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα ξεκινά να λαμβάνει διαστάσεις διονυσιακής γιορτής, αφού υπάρχουν λόγοι για να πανηγυρίσεις που κατάφερες να ανακαλύψεις αφορμές για να νιώθεις ευτυχισμένος/η. Έχεις την ανάγκη να επιτρέψεις σε όλες τις αισθήσεις σου να λάβουν και να προσφέρουν ευχαρίστηση, να παθιαστείς και  να το δείξεις, να εξιλεωθείς και να το φωνάξεις, να γευτείς κάθε μικρή ή μεγαλύτερη στιγμή ευτυχίας που μπορεί να ανοίγεται μπροστά σου. Η παρουσία της Σελήνης στον Ταύρο προσφέρει την ευκαιρία για ευκαιριακές ή πιο ουσιαστικές απολαύσεις, αρκεί να θυμάσαι πως η πλεονεξία και ο εγωισμός θα γεννήσουν αλαζονικές τάσεις που μοιάζουν με μονοπάτια που οδηγούν σε αχαρτογράφητες διαδρομές. 

Από την άλλη πλευρά, η αντίθεση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δίνει δραματικές διαστάσεις στο κλείσιμο ενός κύκλου, αφού τα φώτα σβήνουν, η αυλαία πέφτει και εσύ μπορεί να μοιάζεις μαρμαρωμένος/η μπροστά σε μία τέτοια εξέλιξη. Η αλήθεια είναι πως είναι εξαιρετικά πιθανό να θέλεις να πενθήσεις για το τέλος της διαδρομής, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει μπροστά σε κοινό αφού η έκθεση σε πληγώνει. Θα αναζητήσεις σκιές και σπηλιές για να κρυφτείς, αλλά την ίδια στιγμή να έχεις κατά νου πως αυτό που βιώνεις δεν είναι παρά μία πολύ μικρή σκηνή μίας παράστασης που έχει πολλά ακόμα επεισόδια μπροστά της. Το μάθημα που έχεις να λάβεις είναι πως το τέλος της σκηνής δε σηματοδοτεί και το τέλος της παράστασης, αφού στο διπλανό δωμάτιο υπάρχουν ευκαιρίες για νέες σκηνές που θα μπορείς να παίξεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Αρκεί να θυμάσαι πως δεν είσαι ηθοποιός που παίζεις τους ρόλους άλλων, αλλά ο σκηνοθέτης της ζωής σου που φορά το ρόλο που του/ης ταιριάζει. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Αυγ 2017 | 13:33
Αν  φτάνουμε στο σημείο να βλέπουμε πένθος   όταν η Αφροδίτη βλέπει και Δία και Πλούτωνα και Σελήνη ενώ φτιαχνόμαστε με  το κάψιμο γονιδίων στην αλαζονεία της επιδερμικής απόλαυσης τότε κάτι δεν πάει καθόλου καλά...πολύ αντιφατικό, στρεσογόνο και εμμονικά εκβιαστικό όλο αυτό...δεν μου ταιριάζει.
Θεσεις πλανητων