Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ06
Σεπ
Η αναζητηση εναλλακτικης διαδρομης
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Χείρωνα στους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου αποτελεί την κομβική στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως δεν μπορείς να συνεχίσεις να ονειρεύεσαι, να αιθεροβατείς και πως πρέπει να αντιμετωπίσεις την πραγματικότητα με θάρρος και τόλμη. 

Αν ανήκεις στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων/ωροσκόπων (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τότε ανακαλύπτεις πως είναι καιρός να επαναφέρεις στο προσκήνιο μία καθημερινότητα που είχες αφήσει στην άκρη και να αντιμετωπίσεις ζητήματα που γνωρίζεις πως μπορούν να κουβαλούν μαζί τους την έννοια της ανοικτής πληγής. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι συγκεκριμένοι και δεν είναι εφικτό να τους αλλάξεις, όσο και αν προσπάθησες, όσο και αν έλαβες διαβεβαιώσεις από κάποια πρόσωπα πως μπορεί να υπάρξει ένα τέτοιο ενδεχόμενο. 

Η δυσκολία να προσαρμοστείς σε γνώριμα μονοπάτια είναι ένα θέμα τη σημερινή ημέρα, αφού θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις εκ νέου συμπεριφορές και κινήσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα. Η παραίτηση από την προσπάθεια είναι μία πιθανή διέξοδος, χωρίς όμως να δίνει ιδιαίτερες ελπίδες σχετικά με ένα καλύτερο μέλλον. Η προσπάθεια να ρίξεις τον τοίχο είναι μία ακόμα προοπτική, χωρίς όμως να είναι αρκετά πιθανό να πέσει ο τοίχος, αφού είναι χτισμένος με πολύ ανθεκτικά υλικά. Η αναζήτηση ενός άλλου μονοπατιού είναι μία πιθανή επιλογή, αρκεί να εμπιστεύεσαι κάποιο άτομο που θέλεις να προσκαλέσεις να σε ακολουθήσει. Το θέμα λοιπόν είναι κατά πόσο εμπιστεύεσαι άτομα που βρίσκονται γύρω σου ώστε να ανοίξετε το νέο δρόμο διεξόδου και όχι να αλλάξεις τα μυαλά ανθρώπων που δημιουργούν τα συγκεκριμένα αδιέξοδα. 

8 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Σεπ 2017 | 09:14
Αστρολόγε μου με τον λαμπρό Ήλιο και το διεισδυτικό ένστικτο, χαίρομαι ιδιαίτερα που το προσωπικό στοίχημα αυτού του ηγέτη έχει ως αιχμή του δόρατος την χώρα μου. κάποιοι μας εγκατέλειψαν, άλλοι μας πρόδωσαν, άλλοι περίμεναν σαν όρνεα να μας κατασπαράξουν... αλλά το Σύμπαν έχει άλλα Σχέδια. Ρεύμα Γιατρέ μου, ρ ε ύ μ α να ξυπνήσουμε! https://www.youtube.com/watch?v=8U81waTq40k
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Σεπ 2017 | 09:13
Τόπος λοιπόν : ο Macron γεννήθηκε στο Amiens με συντεταγμένες, 2°18'e και 49°54'n Συντεταγμένες ομιλίας, 23°43'e και 37°58'n. https://www.astro.com/tmpd/cburfile1SkCNK-u1504925173/astro_2atw_emmanuel_macron.18733.11097.pdf 23°43' - 2°18' = 21°15' ooops γενέθλιος Ερμής στον 21°21' παράλληλο. 49°54' -37°58' = 11°56' ...ooops Regulus στον 11°53' παράλληλο.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Σεπ 2017 | 09:13
θα μπορούσε όμως ο Macron να επιλέξει έναν άλλο τόπο στο χρόνο με τον ίδιο ωροσκόπο ...γιατί ο Macron επέλεξε το Λόφο της Πνύκας για την Διακήρυξη της Επανίδρυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της *εναλλακτικής διαδρομής*, του νέου οδικού χάρτη;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Σεπ 2017 | 09:12
...πάμε σε ένα άλλο επίπεδο πιο δύσκολο, ο Κρόνος της ομιλίας απέχει από τον ωροσκόπο 270°30', 270°30' από τον ωροσκόπο του Macron είναι η 29°20' του Ζυγού, η 29°20' Κριού/ Ζυγού έχει αντισκιά την 0°40' Παρθένου/Ιχθύων (γενέθλιος Κρόνος *check). Κρόνος Macron απέχει από το γενέθλιο μεσουράνημα 89 μοίρες. η 89η μοίρα έχει αντισκιά την 91η. 91 μοίρες από τον ωροσκόπο της ομιλίας σε αντίθεση με Κρόνο (διερχόμενος Κρόνος *check). Άρα, η σύνοδος διελ. Ερμή πάνω στην τελευταία ερμητική έκλειψη σε σύνοδο με Regulus και σε σύνοδο με γενέθλιο Κρόνο επιβεβαιώθηκε στο ακριβές, από Ερμή και Κρόνο στο Χρόνο. Φυσικά, συμμετέχει και ο Δίας σε σύνοδο με Spica με αντίστοιχη μεθοδολογία υπολογισμού.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Σεπ 2017 | 09:11
γενέθλιος Macron ( https://www.astro.com/astro-databank/Macron,_Emmanuel) διερχόμενος Ερμής RA σε σύνοδο με γενέθλιο Κρόνο (Ερμής - Κρόνος, Regulus... το κρατάμε αυτό *). γιατί επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του στις 07.09.2017 19:55; ωροσκόπος ομιλίας 21η των Ιχθύων, γενέθλιος Ερμής Macron 29°51' του Τοξότη Προσθέτουμε (η αμφίδρομη αλληλεπίδραση που λέγαμε ανάμεσα σε δύο ενεργειακά αποτυπώματα) στην 21η των Ιχθύων (351 μοίρες) + 29°51' του Τοξότη (269°51' μοίρες) = 261η μοίρα ή 21η του Τοξότη ...οοοπς ο Ερμής του Macron σε σύνοδο με διελαύνοντα Κρόνο (Ερμής - Κρόνος *check). Αν προσθέσουμε στον ωροσκόπο Macron 28°48' του Αιγόκερω (298°48') + τον διερχόμενο Ερμή RA (150°36') = 89η μοίρα ή 29η των Διδύμων ...οοοπς (Ερμής Macron σε αντίθεση με διελ. Ερμή *check ) Μέχρι εδώ έχουμε τσεκάρει πως η διέλευση Ερμή γενέθλιου Κρόνου ισούται με την αμφίδρομη αλληλεπίδραση α) γεν. Ερμή - διελ. Κρόνου β) γεν. Ερμή - διελ. Ερμή ...ακριβώς.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
09 Σεπ 2017 | 09:11
...που λες Αστρολόγε μου, αρχή και τέλος, τέλος και αρχή ...πόσο βέβαιοι είμαστε πως γνωρίζουμε τους κανόνες; ο Macron λοιπόν επέλεξε να ανέβει στο βήμα, στην Πνύκα, στις 07.09.2017 19:55 με τον διερχόμενο Ερμή RA στην 0°36' της Παρθένου σε σύνοδο με το βασιλικό αστέρι Regulus, με τον Ερμή να σημαδεύει την έκλειψη, μια έκλειψη που σε RA ήταν η τελευταία της "σεζόν" στον άξονα Παρθένου (Ερμής) - Ιχθύων (Δίας, Ποσειδώνας)...η τελευταία λοιπόν ερμητική (Λόγος) έκλειψη έλαβε χώρα σε σύνοδο με Regulus.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Σεπ 2017 | 22:23
...που λες Στρατηγέ μου, ο Μακρόν επέλεξε τον δύσκολο χρόνο και την ευθύτητα, μίλησε για αδιέξοδο με μόνη εναλλακτική λύση την αυστηρή κριτική και την χάραξη ενός νέου οδικού χάρτη...κάπου τα διάβασα αυτά χθες ...χμμμ
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Σεπ 2017 | 00:06
έτσι είναι Γιατρέ μου, για εμάς τα μεταβλητά αιθεροβασίες, πυροβασίες και εν γένει ευγενή σπορ υπερβάσεων είναι το tonotil μας, blame on Mercury, Jupiter ...επιστροφή στην πραγματικότητα λοιπόν με θάρρος και τόλμη ... αλήθεια, η πραγμα-τικότητα ταυτίζεται πάντα με την υπαρκτότητα; είμαστε βέβαιοι πως γνωρίζουμε τους κανόνες του παιχνιδιού; anyway, αύριο Ερμής RA στην μηδενική της Παρθένου πάλι στον 11ο παράλληλο, στον Regulus, πάλι σε εκείνο το occultation (25/07) που η ψωροκώσταινα δια χειρός πρώην χαζοχαρούμενου και νυν ανδρωμένου αγοριού (η διέλευση των Δεσμών που λέγαμε - γεν. Άρης) επανήλθε στις αγορές ...oooops ...αύριο καταφθάνει ο προσκεκλημένος μας κύριος Μακρόν με μια πανστρατιά golden στελεχών να επελαύνουν ...ενώ είναι προγραμματισμένο στις χμμ 19:00 να πραγματοποιήσει ομιλία στην Πνύκα, θα τον παρακολουθήσω με πολλή προσοχή αφού αστρολογικά θα έλεγα πως είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περίσταση από πολλές απόψεις και όψεις σε κάθε λεπτομέρεια...ένα πρώτο στοιχείο είναι πως ο 11ος παράλληλος συνδέει τον Regulus με τον Spica, ένα πρώτο στοιχείο ... με αφορμή αυτήν την περίσταση αναρωτιέμαι, μήπως τελικά Αστρολόγε μου τα αδιέξοδα έχουν κάποιο αναγκαίο λόγο ύπαρξης; μήπως επιτελούν κι έναν ρόλο προστασίας, απομόνωσης ώστε να ωριμάσουν οι κατάλληλες συνθήκες μιας κατάστασης, σχέσης, πορείας; μήπως οι τοίχοι είναι πόρτες; μήπως ανοίγουν με το κατάλληλο κλειδί - κανόνα; μήπως τελικά η διαδρομή είναι μια και μοναδική;
Θεσεις πλανητων