Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ07
Σεπ
Δραση εναντια στο ρευμα
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου έχει ως στόχο να αφυπνίσει και να κινητοποιήσει σκέψεις και ζωές που έχουν μείνει από καύσιμο ή που επαναπαύθηκαν και αρνούνται να μπουν εκ νέου σε κίνηση. 

Η ασύμβατη όψη μεταξύ της Σελήνης από τον Κριό και του Άρη από την Παρθένο μπορεί να δηλώνει πως είναι δύσκολο να μπουν το μυαλό και το σώμα σε κανόνες και καλούπια, πως είναι πρακτικά αδύνατο να συνδυάσεις την προσωπική βούληση με τους νόμους που επιβάλουν τα σχέδια που έχουν θέσει άλλοι. Η ροή της ημέρας φαντάζει δύσκολη, αφού θα υπάρξουν αναταράξεις και αναταραχές, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ανοικτές εκκρεμότητες, να μην επιτευχθεί ο στόχος της ολοκλήρωσης ενός έργου, να πρέπει να υπάρξουν συζητήσεις μεταξύ συνεργατών μέσα σε μία ομαδική προσπάθεια που δεν είναι και τόσο καλά οργανωμένη. 

Η παρουσία της Σελήνης στον Κριό θα φέρει το προσκήνιο και κάποιες ατομικές και εγωιστικές διαθέσεις, αφού η ανάγκη να υπάρξει διαχωρισμός από το πλήθος είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη. Αν επιλέξεις να ακολουθήσεις ένα μοναχικό δρόμο, τότε να γνωρίζεις πως θα σηκώσεις σκόνη αμφισβήτησης, αλλά ταυτόχρονα θα αναδείξεις και την ικανότητα σου να λαμβάνεις αποφάσεις ακόμα και κόντρα στο ρεύμα. Θα αποδείξεις πως διαθέτεις τη στόφα της ηγετικής φυσιογνωμίας, αναγνωρίζοντας πως η μάχη χάνεται μόνο όταν αφήσεις στην αρένα την τελευταία ικμάδα της δύναμης σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων