Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ08
Σεπ
Εκρηξη
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό στον Κριό το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου μπορεί να προκαλέσει ηλεκτροπληξία στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού ζητά έντονα βιώματα και δεν αντέχει τους συμβιβασμούς. 

Η εναλλαγή εικόνων κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι μία μεγάλη ανάγκη που θα μπορέσεις να επιτύχεις μόνο αν αποδεχτείς προκλήσεις που σου προτείνονται. Μία εκδρομή εκτός πλάνου, η συμμετοχή σε μία δραστηριότητα που δε συνηθίζεις να λαμβάνεις μέρος, η αναμέτρηση με τα όρια σου είναι στοιχεία που θα ζητήσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Καλό θα ήταν να μην έχεις συγκεκριμένο πρόγραμμα σήμερα, αλλά να μπορείς να λειτουργήσεις μέσα από απρόσμενες δράσεις και καταστάσεις, αφού δε θα άντεχες άλλη μία ημέρα ρουτίνας. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να περιλαμβάνει και μικρά ή μεγαλύτερα ατυχήματα, λόγω απροσεξίας ή διάθεσης να τεστάρεις τους κανόνες και τα όρια σου. Σε περίπτωση που εμπλακείς με κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάποιο σωματικό ατύχημα, φρόντισε να είσαι όσο πιο προσεκτικός/η γίνεται, και να φροντίσεις και για την ασφάλεια των άλλων εμπλεκομένων. Η σημερινή ημέρα μοιάζει να κουβαλά μαζί της την ανάγκη για να υπάρξει ένα σοκ, αφού το σώμα κουβαλά ενέργεια που δεν αντέχει να κρύβει. Γνωρίζοντας κάτι τέτοιο, προσπάθησε να εκτονωθείς χωρίς να προκαλέσεις, ή τουλάχιστον βλάψεις, τους γύρω σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων