Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ11
Σεπ
Επιδιορθωσεις
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και τα διαδοχικά τετράγωνα με τον Ερμή και τον Άρη από την Παρθένο την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου φαίνεται να ανεβάζει τον τόνο σε συνομιλίες στις οποίες εμπλέκονται εκπρόσωποι του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η επιμονή κάποιων για να αποσπάσουν πληροφορίες που μοιάζουν με αδιάκριτες ερωτήσεις μπορεί να πυροδοτήσει το κλίμα σε λεκτικές ισορροπίες που παλεύουν να σταθούν όρθιες. Τα αντίπαλα στρατόπεδα είναι έτοιμα να προχωρήσουν σε μία έντονη κριτική για τις αδυναμίες και ατέλειες της άλλης πλευράς, με στόχο να αποδομήσουν την απέναντι πλευρά και να καλύψουν τις δικές τους ατέλειες. Η παρόρμηση της στιγμής είναι κακή σύμβουλος τη σημερινή ημέρα, αφού μπορεί να οδηγήσει σε λέξεις και φράσεις που εκνευρίζουν ή θυμώνουν, που μοιάζουν με εκπυρσοκροτήσεις με πλαστικά πυρά σε αληθινούς στόχους. 

Η σημερινή όμως ημέρα προσφέρει και την ευκαιρία να κλείσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες της προηγούμενης περιόδου, να διορθώσεις ατέλειες που παραμένουν ορατές και δε βοηθούν στην τελική εικόνα του οικοδομήματος. Θα χρειαστεί να λειτουργήσεις με γνώμονα το χρόνο, αφού καλείσαι να πράξεις κάτι ουσιαστικό και με αρκετή προσοχή στη λεπτομέρεια, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Δεν είναι δυνατό να αποφύγεις να αντιπαρατεθείς με τις ελλείψεις σου και να έρθεις σε επαφή με λάθη σου, οπότε μη μένεις στην αναζήτηση της αιτίας του λάθους, αλλά προχώρα στην επιδιόρθωση του. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων