Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ12
Σεπ
Απαντησε πριν καν ρωτηθεις
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη και το τετράγωνο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου φαίνεται να ενισχύουν το κλίμα δυσαρέσκειας και ενόχλησης σε κομμάτια της ζωής των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η σύγκρουση ανάμεσα στη θέληση και τη δυνατότητα, την επιθυμία και την απαίτηση, το ένστικτο και τη λογική είναι παρούσα και μπορεί να εκδηλωθεί με έντονο τρόπο σε συζητήσεις που σχοινοβατούν ανάμεσα στη σύγκλιση και τη ρήξη. Η ευχέρεια ανάληψης προσωπικής δράσης είναι απούσα, αφού μοιάζει να υπάρχει μία δαμόκλειος σπάθη πάνω από το κεφάλι που είναι έτοιμη να εκτελέσει το καθήκον της ως μορφή παραδειγματισμού και συμμόρφωσης. Η διάθεση για εκδίκηση είναι παρούσα και μπορεί να εκδηλωθεί ως μορφή τιμωρίας απέναντι σε διαθέσεις ανθρώπων που έχουν δείξει αδυναμία υπακοής στον ανώτερο ή ανυπαρξία διάθεσης συμβιβασμού.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι και μία εξαιρετική ευκαιρία για να διώξεις από το μυαλό σου ότι μπορεί να σε δηλητηριάζει και πληγώνει, με στόχο να μπορέσεις να εστιάσεις το βλέμμα σου σε ανθρώπους και καταστάσεις που σε ευχαριστούν και ικανοποιούν. Προσπάθησε να κλείσεις ανοικτές εκκρεμότητες επικοινωνίας με ανθρώπους που σε ενοχλούν και δώσε μεγαλύτερο χώρο στη ζωή σου σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να νιώσεις πως είσαι πλήρης. Επένδυσε χρόνο σε σχέσεις που κάνουν την καρδιά σου να χτυπά και κλείσε την πόρτα σε άτομα που είναι σε θέση να μαυρίζουν την οπτική σου. Φόρεσε ένα χαμόγελο που ξαφνιάζει, ακόμα και αν αυτό θεωρηθεί από κάποιους ψεύτικο ή προκλητικό. Τόλμησε να νιώσεις και να δείξεις ευτυχισμένος/η, χωρίς να αναζητάς το λόγο για να συμβεί κάτι τέτοιο και θα αντιληφθείς πως οι γύρω σου αλλάζουν συμπεριφορά απέναντι σου.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Σεπ 2017 | 08:33
Οι "ενοχλητικοί" zero gamers είναι όμως και χρήσιμοι, είναι πολύ εύκολο να  δει κανείς αυτές τις μέρες ποια άτομα και πώς τρέφουν την χαμηλή τους αυτοεκτίμηση υποτιμώντας, τιμωρώντας, προσβάλλοντας τους άλλους.  Είναι χρήσιμα γιατί όχι μόνο σημειοδοτούν τη σωστή κατεύθυνση, δηλαδή την  αντίθετη, αλλά και μέσω της συμπεριφοράς τους  παρέχουν τα απαραίτητα καύσιμα για δράση. Κατά τα άλλα, δύσκολες, απαιτητικές  συνθήκες αλλά το αποτέλεσμα δικαιώνει την προσπάθεια.
Θεσεις πλανητων