Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ

Ετήσιες προβλέψεις 2017

Οι αναλυτικές ετήσιες προβλέψεις του 2017 είναι εδώ  

Δίας στο Ζυγό 9/9/2016-10/10/2017

Η επιρροή του Δία στο Ζυγό σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά, είναι εδώ: http://signingstars.gr/index.php?param=art&id=6851

Κρόνος στον Τοξότη από 24/12/2014

Ο Κρόνος στον Τοξότη επηρεάζει κυρίως Διδύμους και Τοξότες με δυσκολίες και δομικές αλλαγές και εξελίξεις σε επαγγελματικό και προσωπικό τομέα μέσα από τις άμεσες διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και Παρθένους/Ιχθείς σε θέματα...

Περισσότερα, εδώ13
Σεπ
Ξαφνικα ολα αποκτουν νοημα
Από signingstar

Η απόλυτη σύνοδος της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου φαίνεται να ενεργοποιεί συναντήσεις και επαφές που κουβαλούν μαζί τους μία καρμική χροιά,  αφού προσφέρουν την ευκαιρία για απαντήσεις που δεν έρχονται από τη διεργασία του μυαλού, αλλά από τη συμβολή της καρδιάς. 

Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στην Παρθένο μπορεί να γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητική τη σημερινή ημέρα, αφού μετατρέπει το μυαλό σε ένα εργαλείο που δεν παύει να δουλεύει, να ασχολείται με τις πιο μικρές λεπτομέρειες θεμάτων που οδηγούν στο να χαθεί η μεγάλη εικόνα και να μεγαλοποιηθεί το μικρό κομμάτι του παζλ αυτής. Η κούραση από ένα συνεχιζόμενο εσωτερικό ή εξωτερικό διάλογο, από μία συζήτηση  που περιστρέφεται γύρω από τα ίδια θέματα χωρίς να οδηγείται σε τελικό πόρισμα είναι έκδηλη και μπορεί να μετατρέπεται και σε έντονη κριτική ή γκρίνια κάποιες φορές. Η ανάγκη να υπάρξει αρχηγική φωνή ή ματιά είναι μεγάλη, αλλά δεν μπορεί να εκφραστεί με λέξεις που είναι κατανοητές από όλους, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεκτικές διαφωνίες και κόντρες ακόμα και με την παραμικρή αφορμή. 

Η σύνοδος όμως της Αφροδίτης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα μπορεί να δώσει λύσεις σε ένα μυαλό μπροστά σε αδιέξοδο, αν εμπιστευτείς το ένστικτο σου και συναντήσεις ανθρώπους που ηλεκτρίζουν την ατμόσφαιρα. Μία απρόσμενη συνάντηση μπορεί να αποτελεί την απάντηση σε κάθε ερώτημα που κουβαλάς, αφού ανοίγει το δρόμο για να αποδράσεις από το τέλμα, χωρίς να χρειαστεί να σχεδιάσεις τον τρόπο που θα ξεφύγεις. Ένα χέρι που προτείνει  να το πιάσεις, δεν είναι μία τυχαία κίνηση, αλλά μπορεί  να αποτελεί την αφορμή για να στρέψεις το βλέμμα σου προς μία κατεύθυνση που δεν περίμενες να δεις ένα άτομο που αλλάζει το χρώμα του περιβάλλοντος που κινείσαι. Ξαφνικά, κάτι γίνεται, και οι ερωτήσεις που σε απασχολούσαν δεν είναι πλέον παρούσες, αφού οι απαντήσεις δόθηκαν χωρίς καν να μιλήσεις. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Σεπ 2017 | 22:21
Καλό Καλοκαίρι : )))
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Σεπ 2017 | 22:21
...Αφροδίτη, απαστράπτουσα, ρηξικέλευθη, τολμηρή, ατόφια, εξέχουσα, ανίκητη ... μια καρδιά λιακάδα :))) https://www.youtube.com/watch?v=Cim_FGl-nbQ
Θεσεις πλανητων