Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ04
Οκτ
Συναγερμος
Από signingstar

Η Πανσέληνος της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου στη 12η μοίρα του Κριού, σε αντίθεση με τον Ερμή από το Ζυγό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, φαίνεται να δοκιμάζει τα νεύρα και τις αντοχές των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο.

Η επιμονή για εναρμόνιση με τις επιταγές της  καθημερινότητας, για συμβιβασμό με δεδομένα που σε ενοχλούν  και κουράζουν τόσο σωματικά όσο και πνευματικά, μπορεί να αποτελέσουν αφορμές για μία προσωπική έκρηξη απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις που δε δείχνουν τάσεις αλλαγής. Η ανάγκη σου να βγεις για λίγο έξω από το πλαίσιο της επαναλήψιμης ρουτίνας, να βρεθείς για μερικές στιγμές με ένα άτομο που έχεις επιλέξει ως σύντροφο ή βλέπεις να ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες της προσωπικής σου ζωής, μπορεί να γίνει έντονη και να ζητήσεις τον τρόπο να την κάνεις και πράξη. 

Η σημερινή ημέρα φαίνεται να μεταφέρει το αίμα κάποιων στο κεφάλι και να μοιάζουν έτοιμοι να εκραγούν και να φτάσουν σε σημεία πέρα από τις υπάρχουσες ανοχές τους. Αυτό βέβαια δείχνει πως έχουν μαζευτεί πολλά παράπονα μέσα στο κεφάλι τους, πως δεν αντέχουν να συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά σε άτομα που χτυπάνε στα νεύρα τους, πως μοιάζουν έτοιμοι να ανοίξουν την πόρτα και να φύγουν για να ζήσουν σύμφωνα με την προσωπική τους βούληση. Κάτι τέτοιο όμως μοιάζει να συμβαίνει σε όλους σε καθημερινή βάση, αφού η καθημερινότητα κουβαλά αρκετές ευκαιρίες για αφορμές για μία τέτοιου είδους αντιμετώπιση των καταστάσεων. Σήμερα όμως μοιάζει σαν να είσαι μπροστά σε μία κορύφωση αυτής της τάσης σου, χωρίς να είναι εύκολο να προδιαγραφεί το που θα φτάσει η κατάσταση. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων