Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ06
Οκτ
Μικρες λεπτομερειες μεγαλης απολαυσης
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο το Σάββατο 7 Οκτωβρίου φαίνεται να ευνοεί τους εκπροσώπους του γήινου στοιχείου (Ταύρος, Παρθένος. Αιγόκερως) αφού ενισχύει τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Άρη στην Παρθένο και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, βοηθώντας να υπάρξουν στιγμές απόλαυσης αλλά και ουσιαστικής επαφής με την πραγματική πλευρά της ζωής. 

Τα σχέδια και τα πλάνα, οι εκρήξεις και οι εντάσεις, φαίνεται να μπαίνουν για λίγο στον πάγο, αφού υπάρχουν πρακτικά ζητήματα προς αντιμετώπιση, αφού θα πρέπει να λάβει τα ηνία της κατάστασης η υπομονή και η εμπιστοσύνη στην έννοια του χρόνου. Το κατέβασμα της ταχύτητας βέβαια μπορεί να θεωρηθεί και ως δισταγμός, αλλά αυτό δεν είναι πάντοτε αληθινό, αφού κάθε μικρή αβεβαιότητα μπορεί να θεωρηθεί ως μεγάλη απόσταση από τη λήψη μίας τελικής απόφασης. Έχεις την ανάγκη της πρακτικής απόδειξης, της σωματικής επαφής με την άλλη πλευρά για να πειστείς πως έχεις δίπλα σου συμμάχους και όχι αντιπάλους. Η επιμονή λοιπόν μπορεί να ενοχλεί  κάποιους, αλλά αποτελεί βασική προϋπόθεση για να βάλεις την υπογραφή σου σε ένα συμβόλαιο. 

Η σημερινή όμως ημέρα μπορεί να αναδεικνύει  και την έντονη σωματική έλξη ανάμεσα σε άτομα που είναι προφανές πως υπάρχει ανάμεσα τους μία ερωτική σπίθα. Η εικόνα δύο ανθρώπων που συζητούν με απόλυτα αρμονικό τρόπο, που συμφωνούν όχι επειδή αυτό φαίνεται από τις λέξεις τους, αλλά επειδή φαίνεται από τη στάση του σώματος τους, είναι ένα στοιχείο που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Σε κάτι τέτοιες στιγμές μπορεί να νιώσεις εσωτερική πληρότητα, με αποτέλεσμα να επιστρέψεις στο σώμα σου  να χαλαρώσει και στα συναισθήματα σου να έρθουν στην επιφάνεια χωρίς να φιλτράρονται μέσα από την αβεβαιότητα του εγκεφάλου σου.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων