Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ08
Οκτ
Η γοητεια του μυαλου
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στους Διδύμους και η απόλυτη σύνοδος Ήλιου/Ερμή στο Ζυγό τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου φαίνεται να μεγαλώνει τις διαθέσεις συζήτησης και επικοινωνίας, να δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες συνδιαλλαγής ανάμεσα σε ανθρώπους που δεν αρκούνται στην απλή ανταλλαγή πληροφορίας, αλλά παράλληλα επιδιώκουν να γεφυρώσουν τις διαφορές ανάμεσα στα δύο αντίπαλα στρατόπεδα. 

Η ευκαιρία να αναδείξεις τη στρατηγική σου ικανότητα να αναλαμβάνεις δράσεις αιχμής τη στιγμή που τα πράγματα δείχνουν να χάνουν τις ισορροπίες τους, δεν πρέπει να περάσει ανεκμετάλλευτη. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τα πολλά λόγια και τις υποσχέσεις και να εστιάσεις στις πράξεις που απαιτούνται ώστε να μπαλώσεις τρύπες ή να ανοίξεις νέες προοπτικές σε καταστάσεις που πάσχουν από έλλειψη ενδιαφέροντος. Από την άλλη βέβαια πλευρά, έχεις την ευκαιρία να κερδίσεις λίγο χρόνο σε περιστάσεις στις οποίες η απόφαση δεν είναι μία τόσο απλή πράξη, αφού μπορεί να τεθούν ερωτήματα που δεν είναι εφικτό να παραμείνουν αόρατα. 

Η σημερινή όμως ημέρα θα μπορούσε να βοηθήσει να βελτιωθεί το κλίμα σε μία διαπροσωπική σχέση που έχει περάσει από δύσκολες συγκυρίες λόγω έκφρασης εγωιστικών τάσεων και διαθέσεων. Αν επιδιώκεις να βελτιώσεις το κλίμα σε μία τέτοια σχέση, τότε καλύτερα να επενδύσεις στη γοητεία που μπορεί να κουβαλά η εικόνα ή ο λόγος σου και να προσπαθήσεις να σπάσεις τον πάγο με κουβέντες που μοιάζουν με ευκαιρία για να μπεις φρέσκος αέρας σε μία σχέση. Τόλμησε να προτείνεις ακόμα και μία εκδρομή που θα μπορούσε να λάβει χώρα σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα, μια πράξη που θα μπορούσε να αλλάξει το κλίμα σε μια τεταμένη σχέση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων