Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ10
Οκτ
Μια νεα αντιληψη
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και το ευνοϊκό τρίγωνο με το Δία από το Σκορπιό φαίνεται να υπενθυμίζει στους εκπροσώπους του υδάτινου στοιχείου (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς) πως ξεκινά μία νέα εποχή που θα έχουν την ευκαιρία να ηρεμήσουν τις αγωνίες της καρδιάς τους. 

Η ευκαιρία για να ασχοληθείς με γνώριμα πρόσωπα και παραστάσεις, με καταστάσεις που σε βοηθούν να κατεβάσεις τον αριθμό των παλμών σου, να αισθανθείς πως βρίσκεσαι στο γνώριμο τόπο που αποτελεί το σπίτι σου, δεν πρέπει να πάει χαμένη. Μπορεί να χρειαστεί να ασχοληθείς με θέματα του σπιτιού σου, να πρέπει να διαμορφώσεις το χώρο μέσα στον οποίο κινείσαι με τρόπο που δείχνει πως υπάρχουν μη λειτουργικές καταστάσεις. Μπορεί πάλι να σε έχουν ανάγκη άτομα της οικογένειας και να πρέπει να ακούσεις τις φοβίες και αγωνίες τους, να μαλακώσεις τα άγχη τους ή να γίνεις ένα συναισθηματικό στήριγμα που δεν εκφράζει τις αντιρρήσεις του με λόγια, αλλά υπομένει τους πόνους των άλλων. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να βοηθήσει ώστε να έρθεις πιο κοντά με τις βαθύτερες ανάγκες σου, να κάνεις το μυαλό σου να σιωπήσει ώστε να επικοινωνήσεις με τη φωνή μέσα σου. Είναι καιρός να αντιληφθείς πως θα πρέπει να φροντίσεις την ψυχή σου και να πάψεις να ταΐζεις μόνο το μυαλό και το σώμα, οπότε φρόντισε να αρχίσεις να διαμορφώνεις εκ νέου τις προτεραιότητες σου. Η σωστή ιεράρχηση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις και κάποιους σωματικούς πόνους που επιμένουν, οπότε ασχολήσου με την καθημερινότητα σου με στόχο να την ξεμπλοκάρεις από άχρηστες ασχολίες και καταδικαστικές συναναστροφές. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων