Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ13
Οκτ
Η δυναμη της σκεψης
Από signingstar

Η σχεδόν απόλυτη αντίθεση του Ερμή από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό το Σάββατο 14 Οκτωβρίου δίνει τον τόνο μίας νέας εβδομάδας που περιλαμβάνει αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις ειδικά για τους εκπροσώπους του παρορμητικού σταυρού (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η ταχύτητα της σκέψης και η βιασύνη του λόγου μπορεί να αποτελέσουν αφορμές για έρθουν στην επιφάνεια επιθυμίες που κρύβονταν και είναι σε θέση να ταράξουν τις υπάρχουσες ισορροπίες. Η ανάγκη της προσωπικής έκφρασης μεγαλώνει αφού η σύνοδος της Σελήνης με το Βόρειο Δεσμό στο Λέοντα ισχυροποιεί την προσωπική δυναμική και βούληση. Η επιθυμία για απόλαυση μπορεί να εκφραστεί με έναν τρόπο που θα παραξενέψει ή θα λυτρώσει, αφού θα ακουστούν επιτέλους κάποιες επιθυμίες που εδώ και καιρό αποτελούν μυστικό, αλλά ταυτόχρονα έχουν δώσει ενδείξεις πως απλά κοιμούνται και πλησιάζει η ώρα που θα ξυπνήσουν. 

Την ίδια στιγμή, έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τις διαθέσεις της άλλης πλευράς, δίνοντας πάσα σε μία κουβέντα που έχει παγώσει ή οδηγηθεί σε ένα αδιέξοδο. Κάνε την πρώτη κίνηση και δείξε πως υπάρχει μία έξοδος απόδρασης από το αδιέξοδο, ακόμα και αν αυτό που θα πεις μπορεί να μοιάζει με ξεκάθαρη πρόκληση ή ακόμα και αφορμή για να δεχτείς μία έντονη κριτική. Η παραμονή σε μία βαλτωμένη ισορροπία δεν είναι πλέον στόχος καμίας πλευράς, οπότε κάθε βόλεμα αποτελεί ένδειξη αδυναμίας για να πάρεις στα χέρια σου τα ηνία της ζωής σου. Το μυαλό μοιάζει πλέον πανίσχυρο, οπότε κάθε σκέψη μπορεί να γίνει πράξη. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων