Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ05
Νοε
Χωρις σαφες πλανο και στοχο
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς και η είσοδος του Ερμή στον Τοξότη πλέον, δημιουργεί συνθήκες αμφιβολίας και αμφισβήτησης ειδικά στη ζωή των μεταβλητών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου. 

Αν εξακολουθεί να υπάρχει μία έντονη συζήτηση και παραφιλολογία σχετικά με ζητήματα που δεν μπορούν να λυθούν και πολύ εύκολα, τότε καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να ακούσεις πολύ καλά αυτά που λέγονται και να αποφύγεις τις βιαστικές αιτιάσεις και την επιπόλαιη επιλογή στρατοπέδου. Το μυαλό μπορεί να βρίσκεται κάτω από σύγχυση και να μοιάζει σχεδόν αδύνατο να καθαρίσει το τοπίο μέσα στο οποίο προσπαθεί να κινηθεί, αφού υπάρχουν σκιές και φωνές που δεν είναι βέβαιο από που και με ποιο τρόπο κάνουν την εμφάνιση τους. 

Από την άλλη βέβαια πλευρά, ένα αστείο, μία ατάκα, ένα παιδικό βλέμμα μπορεί να απαλύνει τον πόνο της πληγής ή να αποφορτίσει από ένα βάρος της ψυχής σου που μοιάζει σχεδόν ασήκωτο. Η πρόταση για ένα ταξίδι μπορεί να μοιάζει με δώρο από τον ουρανό, με μία προοπτική που είναι σε θέση να αλλάξει κάποιες προτεραιότητες που έχεις στο μυαλό σου και να αποφορτίσει συζητήσεις και συναντήσεις που μοιάζουν με αφορμή για μάχη. Προσπαθώντας να σκάσεις ένα χαμόγελο ακόμα και στην πιο δύσκολη περίσταση, να θυμάσαι πως έχεις τη δυνατότητα να τραβήξεις προς το μέρος σου ένα άτομο που μέχρι σήμερα δε σου έδινε σημασία και αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή μίας σχέσης που δε γνωρίζεις μέχρι που μπορεί να φτάσει. Και στο κάτω-κάτω, γιατί θα πρέπει να γνωρίζεις μέχρι που μπορεί να φτάσει;

28 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
07 Νοε 2017 | 21:37
Yeah :-D
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Νοε 2017 | 19:25
Ακριβώς :) ας χαλαρώσουμε τώρα λίγο τα εγκεφαλικά κύτταρα να φορτίσουμε  μπαταρίες ;) https://youtu.be/EgqUJOudrcM
Εικόνα ζωδίου
Roxy
07 Νοε 2017 | 17:46
Μάλιστα, τώρα κατάλαβα. Εγώ έψαξα το αστέρι που αντιστοιχούσε στον γενέθλιο Ήλιο του Χίτλερ, το οποίο φαίνεται να είναι το Mira, αλλά τώρα είδα τη Σελήνη που λες και τον Δία στην 8η του Αιγόκερω. Τη διαφορά ζωδίου-αστερισμού, πάντως, την κατάλαβα με την εικόνα. Το σύμπαν είναι ζωντανό και πολύπλοκο!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Νοε 2017 | 16:56
...κάτι δεν πάει καλά με το link του site σε ποιο αστέρι αναφέρεσαι;  εγώ  αναφέρομαι στο ίδιο αστέρι Facies,   "Longitude 1900:  06CAP54" Σελήνη Χίτλερ στην 6+ Αιγόκερω, η μάσκα που τρέφει το θηρίο. Αν το πάμε λίγο πιο βαθιά ... γιατί ο Χίτλερ ήταν  άτρωτος;  η απάντηση είναι η Σελήνη.  Όχι μόνο λόγω Δία ...αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα, πώς συνδέονται φαινομενικά ασύνδετα μεταξύ τους κομμάτια. 
Εικόνα ζωδίου
Roxy
07 Νοε 2017 | 14:51
Είναι αυτό εδώ το αστέρι του Χίτλερ ή κατάλαβα λάθος: http://www.constellationsofwords.com/stars/Stars_in_longitude_order.htm Την είχα διαβάσει την πρόβλεψη του Αιγόκερου και βλέπω τι εννοείς.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Νοε 2017 | 13:27
....δες στον πίνακα του αστεριού που ήταν το 1900 και μετά άνοιξε το χάρτη του Χίτλερ...το φως της Σελήνης σε υπερθετικό βαθμό...Χίτλερ, δήθεν vegan, δήθεν λιτή ζωή, δήθεν ιδανικά ....ουσιαστικά όμως πίσω από την μάσκα ένα θηρίο, ανθρωποφάγος, μέγας φοροφυγάς, αδίστακτος κερδοσκόπος που ζούσε  μέσα στη χλίδα.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Νοε 2017 | 13:14
http://www.astrocal.co.uk/photos/precession-of-the-equinoxes.jpg  βλέπεις στην εικόνα πως το ζώδιο δεν συμπίπτει με τον αστερισμό, το σύμπαν είναι  ζωντανό, αναπνέει... γιατί λέμε πως περνάμε από την Εποχή των Ιχθύων στην Εποχή του Υδροχόου; αν παρατηρήσεις στην εικόνα ο αστερισμός του Υδροχόου πάει να ακουμπήσει την ακμή του τροπικού Κριού (εξωτερικός κύκλος)  ...έχουμε ένα ηλιακό ρολόι ( τροπικός ζωδιακός) κι ένα γαλαξιακό ρολόι  (αστερισμοί) και τα δύο λειτουργούν και τα δύο δείχνουν την σωστή ώρα...αν θέλω να μελετήσω μια μοίρα σε δεδομένο χρόνο το πρώτο πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να την αναλύσω "αστρονομικά" ...ένα πρόσφατο παράδειγμα  puigdemont μιας κι ασχοληθήκαμε :  είχα διαβάσει την εβδομαδιαία πρόβλεψη της προηγούμενης εβδομάδας  του signingstars για Αιγόκερω  κάπου ανέφερε μια μάσκα, διαβάσε την αν θες. Η μοίρα γενέθλιου Ήλιου του  puigdemont είναι πάνω στο αστέρι Facies http://www.constellationsofwords.com/stars/Facies.html, το πρόσωπο του Τοξότη, το πρόσωπο μπορεί να είναι η εξανθρωπισμένη έκφραση, ιδανικά, νόηση του Τοξότη -  κένταυρου ή το προσωπείο - μάσκα του θηρίου. Από την άλλη πλευρά το ζώδιο του Αιγόκερω εκφράζει την εξουσία, πολιτική κτλ. Είδες πώς ο Άρης στον Ζυγό (δικαιοσύνη) στο ακριβές timing του κατέβασε την μάσκα;
Εικόνα ζωδίου
Roxy
07 Νοε 2017 | 11:16
Κατάλαβα για τους αριθμούς, αν και ομολογώ πως δεν μου είναι ξεκάθαρη η διαφορά μεταξύ ζωδίων και αστερισμών. Άρχισα να ασχολούμαι λίγο πιο συστηματικά με τις κινήσεις των πλανητών όταν θέλησα να διαπιστώσω αν υπάρχει κάποια αλήθεια στην επιρροή τους, όπως διαισθανόμουν, αλλά μου λείπουν ακόμα πάαααρα πολλες γνώσεις. Παρ' όλα αυτά, έχεις ανοίξει νέους δρόμους!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
07 Νοε 2017 | 08:24
Σύμφωνα με το  τροπικό μοντέλο θεωρούμε την μηδενική μοίρα στην ακμή του ζωδίου του  Κριού, 30η στην ακμή του Ταύρου κοκ. το θέμα μέτρησης σηκώνει πολλή κουβέντα αλλά ας μείνουμε στα απλά. Πρόσεξε μην μπερδεύεις ζώδιο με αστερισμό. Να διευκρινίσω πως αναφέρθηκα σε ένα συμβάν πολύ πολύ χοντροκομμένα, Κρόνος δεν είναι μόνο τέλος  είναι και αρχή ουσιαστικά είναι ορατό αποτέλεσμα, αντίστοιχα ισχύουν για Δεσμούς  κτλ. 
Εικόνα ζωδίου
Roxy
07 Νοε 2017 | 00:04
Θα ήθελα να ασχοληθώ, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσω πολλές έννοιες πρώτα. Κάτι βασικό που δεν καταλαβαίνω είναι πώς αντιστοιχείς αριθμούς με μοίρες αστερισμών, πχ 12η του Ζυγού=192 και 22η Ταύρου=52. Η απάντησή σου για τη μεθοδολογία, πάντως, με κάλυψε πλήρως!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 23:41
Διόρθωση : * Πάμε στον γενέθλιο  βαρύκεντρο Ήλιο...(και ο διελαύνων  ήταν βέβαια καθοριστικός).
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 23:28
...αντίστοιχη μεθοδολογία στο θέμα των σχέσεων.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 23:23
...τι σχέση έχουν με τη ζωή του θύματος στον συγκεκριμένο τόπο  Αθήνα, την συγκεκριμένη  ημερομηνία (που αυτή τη φορά θα την γράψω σωστά : 2017.10.12). Πάμε στον Ήλιο του θύματος από άλλη οπτική : Ήλιος στην 12η του Ζυγού, δηλαδή 192 ( simple math, nothing more! ) αν προσθέσω 52 = 244 δηλαδή 4η του Τοξότη , πού είπαμε πως είναι η άλλη μύτη των γενέθλιων Δεσμών στην 4η των Διδύμων/ Τοξότη που  κατά το συμβάν ήταν στον παράλληλο του διελ. ηλιοκεντρικού Πλούτωνα just. Ποια είπαμε ότι ήταν η αιτία του συμβάντος; η εκδίκαση της υπόθεσης energa με το Τ Δεσμών Ουρανού Πλούτωνα πάνω στον γενέθλιο Ήλιο...βλέπεις την συνάφεια; ...Δεσμοί...Πλούτωνας...Ήλιος. Πάμε στον βαρύκεντρο Ήλιο ...ανοίγω την εφημερίδα ...Ήλιος στον 19 και 6 παράλληλο...που είπαμε πως αντιστοιχεί ; στην 22η του Σκορπιοοοουυυ απέναντι από την 22η του Ταύροουυυ ...52....ποιες είπαμε πως ήταν όψεις Σελήνης Δεσμών κτλ ; ;; βλέπεις, σ αυτήν την μεθοδολογία  δεν υπάρχει κανένα περιθώριο  μπορεί να ετσι μπορεί και γιουβετσι ...ε ί ν α ι  έτσι,  simple facts simple math! βέβαια υπάρχει και σαφής ένδειξη για τον τρόπο θανάτου, δολοφονία να βρούμε τον φυσικό και ηθικό αυτουργό αλλά  για ευνόητους λόγους δεν θα το αναλύσω....φυσικά όλα αυτά θα πρέπει να συνάδουν με τόπο, ημερομηνία, ώρα και γενέθλιο ωροσκόπο...την επόμενη φορά όμως ...ένα καλό case  να ασχοληθείς αν θες που  έχω δουλέψει καλά και μπορώ να σε βοηθήσω είναι η δολοφονία του JFK.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 22:43
Μια μεθοδολογία αιτιολόγησης μπορεί να φτάσει στο 100,000_% μέχρι και το τικ, μια μεθοδολογία πρόβλεψης μπορεί να φτάσει ιδανικά στο 99,+++% αλλά δεν θα φτάσει ποτέ 100%.  μπορώ να προ-νοήσω, προ-βλέψω  αλλά παραδόξως αν έχω προβλέψει σωστά όταν φτάνω από το σήμερα στο αύριο θα πρέπει η πρόβλεψη μου να μην είναι 100% ακριβής γιατί τότε σημαίνει είτε πως κατασκευάζω μια ανύπαρκτη πραγματικότητα που βλέπω μόνο εγώ και μερικοί άλλοι που τους πείθω γι αυτήν είτε    πως δεν έχω περιθώριο εξέλιξης!!!   Πιο συγκεκριμένα στην ερώτησή σου, ναι ακολουθώ συγκεκριμένη μεθοδολογία: Ήλιος, ο Ήλιος είναι *Ο* παίκτης ζωής, σχέσεων, επαγγέλματος κτλ ο ωροσκόπος καθορίζει την ώρα που ο Ήλιος θα ερωτευτεί, θα σπουδάσει, θα γεννήσει κτλ. σε συνέργεια με τους άλλους πλανήτες, η συνέργεια αυτή με τους άλλους πλανήτες θα πρέπει να δείχνει την ίδια ακριβώς ώρα στο τικ...πώς; το φως θα βρει το δρόμο. Στο case μας, αναφέρθηκα στο 52, ηλικία του θύματος...52 αντιστοιχεί στην 22η του Ταύρου ( αριθμοί και αστρολογία είναι το Α και Ω, όλα τα άλλα περί ζωδίων και χαρακτηριστικών είναι μποοοούρδες ...εκτός αν μιλάμε για αστερισμούς για πολύ συγκεκριμένα τμήματα    μοιρών, συγκεκριμένες μοίρες). Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σου κάνει μπαμ βλέποντας τον χάρτη 12.10.17 είναι το τετράγωνο 22ης του Ταύρου με τους Δεσμούς στην 22η Λέοντα / Υδροχόου. Αναφέρθηκα στο 19 και 6 ...ανοίγω την εφημερίδα, βλέπω πως όταν ο Ήλιος περνά από τον 19 και 6 παράλληλο αντιστοιχεί σε long, ra  ~26 - 22 Ταύρου Σκορπιού πάλι 52...επιπλέον,  η Σελήνη δεν έδειχνε μόνο το μεσοδιάστημα Κρόνου (τέλος) Δεσμών ( αλλαγή διάστασης απεγκλωβισμό- εκπλήρωση Κάρμα πες το όπως θες) αλλά και  τετραγώνιζε  τους Δεσμούς ( σε μια " διάσταση" που οι μονοδιάστατοι αστρολόγοι κλείνουν τα μάτια αλλά αυτό είναι δικό τους πρόβλημα επαφής με την πραγματικότητα όχι δικό μου) ...ωραία τη σχέση έχουν όλα αυτά με το θύμα;
Εικόνα ζωδίου
Roxy
06 Νοε 2017 | 20:49
Έτσι είναι, αλλά χρειάζονται πολλές γνώσεις (που δυστυχώς δεν έχω). Καταλαβαίνω διαισθητικά τα όσα λες και τη σχέση Ήλιου-Κρόνου-Ποσειδώνα, μα έχω ένα σωρό άγνωστες λέξεις :-) Θα ήθελα πάντως να μου πεις αν πρόκειται για τεχνική πρόβλεψης ή για τεχνική εξήγησης των γεγονότων. Αν δηλαδή έχεις συγκεκριμένη μέθοδο που μπορεί να εφαρμοστεί καθολικά ή αν έχεις ως αφετηρία ένα γεγονός το οποίο ερμηνεύεις με βάση τις πλανητικές επιρροές. Ρωτάω επειδή μίλησες για "συνταγή".
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 18:37
Γιατί στην Εποχή που διανύουμε το περίηλιο και αφήλιο του Πλούτωνα είναι στην 15η Σκορπιού Ταύρου ...στο άλλο θέμα, παρόλ αυτά βλέπεις στον γενέθλιο χάρτη του θύματος 5.10.1965 την σχέση Ήλιου (ζωή) Κρόνου (τέλος) και πως επιβεβαιώνεται από διερχόμενο Ποσειδώνα στην 12η των Ιχθύων ( φεύγω από το ορατό, ο Κρόνος είναι ο τελευταίος ορατός πλανήτης) διερχόμενου Ήλιου αντισκιά στην 12η των Ιχθύων ( ζωή, Ιχθύες, θύμα) και τον παράλληλο Κρόνο στην 12η του Τοξότη δεν τον βλέπεις αλλά αν ανοίξεις μια εφημερίδα και την μελετήσεις θα διαπιστώσεις πως όταν ο Ήλιος περνά από τον 22 και 12 παράλληλο είναι στην 12η του Τοξότη (και στις αντίστοιχες αντισκιές βέβαια) ... η εμπλοκή των τριών "διαστάσεων" longitude, right ascension, declination είναι μια σημαντική ένδειξη αλλαγης ρότας μιας ζωής, περαιτέρω μελέτη της λεπτομέρειας θα σου δώσει απαντήσεις γιατί ο συγκεκριμένος άνθρωπος στο συγκεκριμένο τόπο και χρόνο (ωροσκόπος, οικοθεσία)...να το πάω και ένα βήμα παραπέρα η συγκεκριμένη συγκυρία θα πρέπει να σχετίζεται με γενέθλιους Δεσμούς Σελήνης  ( απεγκλωβίζομαι από τη Γη) αλλά και με το γενέθλιο ηλιοκεντρικό χάρτη. Η μονοδιάστατη δεισιδαιμόνα αστρολογία  μπορεί να είναι πολύ καλή σε αφηγήματα αλλά  ΔΕΝ μπορεί να σου δώσει μαθηματικά άρτιες απαντήσεις.
Εικόνα ζωδίου
Roxy
06 Νοε 2017 | 17:35
Ωχ, σόρυ, παιδιά, εγώ το έχασα κάπου εκεί που ο Κρόνος πέρασε στη 12η του Τοξότη, ενώ εγώ τον είχα αφήσει γύρω στην 24η! Σημαιοφόρος δεν υπήρξα ποτέ άλλωστε :-D Παραείμαι αρχάρια, αλλά συνεχίστε και θα προσπαθήσω να σας παρακολουθήσω. Νομίζω, ωστόσο, ότι κατάλαβα τι θες να πεις για τη 15η των Σταθερών και τη μέγιστη ένταση. Γιατί όμως συνέδεσες το beltane και το samhain με τον Πλούτωνα στη 15η κι όχι με τον Ήλιο στη 15η;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 16:35
Μας ενδιαφέρει επιπλέον πιο εξατομικευμένα το  52 ( θα έλεγα και η ακριβής ημερομηνία αλλά δεν το χοντραίνω! ) το 52 σε μοίρες θα πρέπει να βγαίνει και στο χάρτη του συμβάντος και στον γενέθλιο και να υπάρχει ξεκάθαρη σχέση μεταξύ τους. Για πάμε !
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 15:48
...μιας κι ανέφερες τον Πλούτωνα, οι Δεσμοί Σελήνης του θύματος είναι στην~ 4 μέχρι και ~7η των Διδύμων (ανάλογα RA και long true και  mean) μεταξύ 21και 22  και 21 και 32 παράλληλο, ο ηλιοκεντρικός Πλούτωνας 12.10.17 ήταν στον 21 και 32 παράλληλο στην μύτη του Δεσμού ακριβώς ...μας ενδιαφέρει όμως και η άλλη μύτη (πιο εξειδικευμένα) στον 21 και 22 που αντιστοιχεί σε RA στην 4η των Διδύμων / Τοξότη ;)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 15:10
...χμ...κυρία σημαιοφόρε...not bad ...η  σχέση Ήλιου Κρόνου είναι ένα clue αλλά ας το "κουμπώσουμε" με το θύμα : Ήλιος RA στην 18η του Ζυγού παράλληλος με Ποσειδώνα στην 12η των Ιχθύων αλλά και σε αντισκιά  ...ας κρατήσουμε την 12η των Ιχθύων για να μην μπερδευόμαστε...ο Κρόνος που ανέφερες στον 22 και 12 παράλληλο, όταν ο Ήλιος περνά από τον 22 και 12 παράλληλο αντιστοιχεί στην ~ 12η του Τοξότη. Για πες μας κυρία σημαιοφόρε, ποια η συσχέτιση με το θύμα; ...σχετικά με την όψη Σελήνης Πλούτωνα , η Σελήνη είναι απέναντι από το μεσοδιάστημα Κρόνου Ν. Δεσμού  και στο just και κάτι της συνόδου με τον ηλιοκεντρικό Πλούτωνα RA...το σημαντικό όμως στοιχείο είναι η παράλληλη θέση της στον 19 και 06 παράλληλο...γιατί κυρία Mavla μας;;;γιατί κυρία Roxy μας;
Εικόνα ζωδίου
Mavla
06 Νοε 2017 | 13:53
Το προηγούμενο σχόλιο το υπογράφει η Mavla. Δεν ξέρω γιατί δεν φαίνεται το όνομα
Εικόνα ζωδίου
06 Νοε 2017 | 13:51
Σελήνη Αντίθεση με Πλούτωνα. Ήλιος εξάγωνο με Κρόνο. Αυτά βρήκα. Να γίνω σημαιοφόρος στην παρέλαση;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 09:11
...μασημένη λύση δεν θα δώσω αλλά έχω υποσχεθεί μια τρανταχτή υπόθεση αρχή τέλος,  αιτία αποτέλεσμα. Αιτία: η εκδίκαση της υπόθεσης energa ξεκίνησε 16.01.2015 πάνω στο Τ Ουρανού Πλούτωνα Δεσμών στην 12- 13η των παρορμητικών, Ήλιος Ζαφειρόπουλου στην 12η Ζυγού... βαρύκεντρος Κρόνος δίκης 27+ του Σκορπιού , βαρύκεντρος Ήλιος RA Ζαφειρόπουλου 28+ του Σκορπιού...η υπόθεση αυτή θα καθόριζε το νήμα της ζωής του...  γιατί όμως δολοφονήθηκε στα 52 του στις 12.10.2017;  γιατί κορίτσια;;;
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 09:10
Mavla σχετικά με αρχή τέλος, αιτία αποτέλεσμα οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τραμπούκο...αυτό που μου χαλούσε τη "συνταγή" ήταν ο Χίτλερ! δεν μου έβγαινε πουθενά πως θα μπορούσε να ήταν αυτόχειρας αλλά κι αν έκανα λάθος σ αυτό δεν μου βγαινε η ημερομηνία και ηλικία θανάτου...ένα από τα μαργαριτάρια των JFK files είναι πως ο Χίτλερ διέφυγε!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
06 Νοε 2017 | 09:09
Roxy μάλλον σε μπέρδεψα λίγο με την πίτσα. Ας το δούμε λίγο διαφορετικά...ας παίξουμε το παιχνίδι των (αντι)  σκιών. 0 των παρορμητικών, αντισκιά : πάλι στο 0 ...1 των παρορμητικών , αντισκιά: 29 των μεταβλητών, η 29 μεταβλητών απέχει απο την 1 των παρορμητικών 2 μοίρες...κοκ. 15 σταθερών, αντισκιά 15 σταθερού αλλά απέχουν μεταξύ  τους 90 μοίρες...το μέγιστο βάθος, η μέγιστη ένταση...δες το χάρτη της Στεφανίδη, Ήλιος σε σύνοδο με Β. Δεσμό στην ~15η του Υδροχόου σε τετράγωνο με Πλούτωνα στον Σκορπιό ... η αντισκιά του Ήλιου πάνω στον Πλούτωνα και τούμπαλιν. 
Εικόνα ζωδίου
Mavla
05 Νοε 2017 | 20:52
Θα μοιραστείς τη λύση μαζί μας στο γρίφο "αρχή και τέλος";. Η λυσ- σασμέν- η φίλη σου...
Εικόνα ζωδίου
Roxy
05 Νοε 2017 | 20:30
Εύχομαι να τον λύσεις και να μοιραστείς τα πορίσματα μαζί μας! Αν και έχω ακόμα να μελετήσω το προηγούμενο homework της εναλλαγής που μου έβαλες. Αυτό με το παρορμητικό 0ης και σταθερό 15ης με μπέρδεψε λίγο :-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
05 Νοε 2017 | 17:22
Ποσειδωνιές στον Ποσειδώνα γίνονται Γιατρέ μου; ...δεν γίνονται! Χαμογελάμε γιατί  έ τ σ ι γουστάρουμε :) https://youtu.be/7SmMXhvS1vo  ...και τώρα που έλυσα τον γρίφο αρχή και τέλος, ο νέος στόχος να λύσω το γρίφο των σχέσεων ho ho ho
Θεσεις πλανητων