Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ06
Νοε
Με εναλλαγες διαθεσης
Από signingstar

Το πρώτο μισό της Τρίτης 7 Νοεμβρίου μοιάζει με μία δύσκολη αποστολή για τους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο, αφού η αντίθεση της Σελήνης από τους Διδύμους με τον Κρόνο από τον Τοξότη προσπαθεί να οδηγήσει σε ανακάλυψη τρόπων ισορροπίας  πάνω σε κανόνες και νόμους που μπορούν να σπάσουν χωρίς όμως να είναι σαφής η αντίποινα ή το πρόστιμο. 

Μπορεί να θελήσεις να μιλήσεις με έναν τρόπο που ξαφνιάζει ή τρομάζει κάποιους, να αναζητήσεις λεκτικές συνδέσεις με πρόσωπα που δεν  είναι διατεθειμένα να σου δώσουν πολλές ευκαιρίες να εξηγήσεις τη σκέψη σου, να έχεις να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που δε δικαιολογούν το λάθος. Η αποφυγή της επαφής με την πραγματικότητα δεν είναι καλή επιλογή, αφού φαίνεται να δημιουργεί μεγαλύτερη απόσταση από άτομα που μπορούν να παίξουν ένα ουσιαστικό ρόλο στη δημόσια εικόνα σου. Αντίθετα, αν επιλέγεις να μαθητεύσεις δίπλα σε πρόσωπα με εμπειρία, τότε σίγουρα κερδίζεις κάποιους πόντους εκτίμησης στη συνείδηση τους. 

Η είσοδος της Σελήνης στον Καρκίνο μετά το μεσημέρι και το ευνοϊκό τρίγωνο με την Αφροδίτη και το Δία από το Σκορπιό φαίνεται να προσφέρουν την ευκαιρία για να πέσουν οι τόνοι και να μιλήσει το συναίσθημα. Το μυαλό μπορεί να κάνει ένα βήμα προς τα πίσω και να προσφέρει την πρωτοκαθεδρία στην καρδιά και την ψυχή που αναζητούν τον τρόπο για να ακουστούν με στόχο να νιώσουν πληρότητα και ασφάλεια. Η επαφή με πρόσωπα που συνεννοείστε χωρίς να μιλάτε και νιώθετε το ίδιο χωρίς να μπορείτε να το εξηγήσετε είναι μία μαγική στιγμή, αφού λειτουργεί σαν τον αερόσακο ασφαλείας. Τόλμησε να αγγίξεις σωματικά και συναισθηματικά την άλλη πλευρά και θα νιώσεις μία συναισθηματική πληρότητα που δύσκολα εξηγείται. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων