Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ08
Νοε
Εκπληξη η αιφνιδιασμος;
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Καρκίνο με τον Ουρανό από τον Κριό την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου φαίνεται να αποσταθεροποιεί στιγμιαία τις ζωές των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως).

Μετά από μία έντονη ημέρα εσωτερικής αναζήτησης και μάχης με άτομα που έχεις απέναντι σου, μπορεί να αισθανθείς πως χρειάζεσαι μία ανατάραξη που θα σε βοηθήσει να βάλεις και πάλι στην πρίζα κάποια κατάσταση που έμεινε από μπαταρία. Μπορεί να πιαστείς από μία κουβέντα που ακούς και να εξελίξεις ένα διάλογο που κουβαλά αρκετό ζουμί και θα ήθελες να δεις που μπορεί να οδηγήσει. Μπορεί πάλι να θελήσεις να προκαλέσεις μία τεχνητή ρήξη η οποία εξυπηρετεί στο να ανιχνεύσεις τις προθέσεις μίας πλευράς που αισθάνεσαι πως έχει δημιουργηθεί ένα χάσμα ανάμεσα σας. 

Ίσως όμως να είσαι εσύ αυτός/η που δέχεται μία ψυχρολουσία, που νιώθει να πρέπει να ανοίξει τα μάτια του/ης μπροστά σε μία πρόκληση που δεν μπορείς να αφήσεις να περάσει χωρίς να δώσεις την απάντηση σου. Σε μία τέτοια περίπτωση θα πρέπει να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά αντίδρασης, χωρίς όμως να πέσεις στην παγίδα να δώσεις απαντήσεις που δεν μπορούν να αναιρεθούν στην πορεία. Κάποιοι θέλουν να καταλάβουν αν είσαι διατεθειμένος/η  να λειτουργήσεις έξυπνα, χωρίς όμως να χρειάζεται να δεσμευτείς και να πιαστείς στην παγίδα της σοβαρότητας και σοβαροφάνειας. Το χιούμορ μπορεί να θεραπεύσει παθογένειες, να λιώσει παγόβουνα, να χαλαρώσει εντάσεις και σίγουρα είναι προτιμότερο από μία άκομψη σιωπή ή μία πομπώδη ανακοίνωση. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων