Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ09
Νοε
Ετοιμασιες μεγαλων αποφασεων
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με την Αφροδίτη και το Δία από το Σκορπιό την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου φαίνεται να δίνει τον τόνο έντασης και τυμπάνων πολέμου στη ζωή των σταθερών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος). 

Η ισχυρογνωμοσύνη είναι ένα στοιχείο που μπορεί να προκαλέσει ρήγματα σε σχέσεις που μέχρι σήμερα βάδιζαν αρκετά σταθερά και με ασφάλεια, αφού μοιάζει σχεδόν αδύνατο να επιλεγεί το άτομο που θα οδηγήσει την κούρσα. Η ανάγκη κάποιων να κερδίσουν όλη τη δόξα είναι κάτι περισσότερο από εμφανής και αυτό σημαίνει πως ο εγωισμός και η πλεονεξία δημιουργούν εντάσεις που δεν μπορούν να παραμείνουν στη βάση μίας απλής φιλονικίας. Ίσως να είναι πλέον ορατή η ρήξη και η απόφαση της οριστικής φυγής να είναι περισσότερο κοντά από ποτέ. 

Από την άλλη πλευρά, το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε άτομα που διαθέτουν έντονη προσωπικότητα είναι πλέον εμφανές και δημιουργεί ακόμα και εμμονές. Μία ερωτική έλξη αρχίζει να φουντώνει και να προκαλεί σεισμό σε υπάρχουσες ζωές που έχουν μάθει να κινούνται με διαφορετική ταχύτητα ή να θεωρούν κάποια πράγματα ως δεδομένα. Το πάθος είναι εμφανέστατο και αυτό μπορεί να οδηγήσει και το μυαλό σε κάποιες αποφάσεις που κάτω από άλλες περιστάσεις θα έμοιαζαν με άλμα στο κενό. Σε αυτή τη χρονική στιγμή όμως η εμπιστοσύνη στην ατομική βούληση και δράση είναι τόσο μεγάλη που είναι σχεδόν αδύνατο να γίνουν ορατοί οι πιθανοί κίνδυνοι.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων