Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ10
Νοε
Πανισχυρα ενστικτα
Από signingstar

Η σύνοδος της Αφροδίτης με το Δία στο Σκορπιό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου δίνει τον τόνο σε μία έντονα ερωτική ημέρα, σε μία ευκαιρία για να μιλήσει η καρδιά και να ξεπεράσει το χρόνο αντίδρασης του μυαλού απέναντι στις προκλήσεις. 

Τα παιχνίδια εξουσίας και δύναμης μπορεί να αποκτήσουν μία υφή επικίνδυνης αποστολής, αφού κάποιοι  θα αισθανθούν πως καλούνται να κάνουν ένα άλμα στο κενό χωρίς να έχουν εξετάσει αν κουβαλούν αλεξίπτωτο μαζί τους. Η αδρεναλίνη της στιγμής όμως μοιάζει με ικανή παράμετρο για να δώσει το πράσινο φως σε μία τέτοια πράξη, αφού οι ορμόνες χτυπούν κόκκινο και είναι αδύνατο να υπακούσουν σε εντολές του εγκεφάλου. Άλλωστε, όταν η καρδιά και το σώμα συντονιστούν στην ίδια συχνότητα, τότε το μυαλό αποφασίζει να κοιμηθεί και να απέχει από αυτό το επικίνδυνο παιχνίδι που κινείται στα άκρα.

Στον οικονομικό τομέα, μπορεί να προκύπτουν συζητήσεις και συμφωνίες μεταξύ ανθρώπων που αποφασίζουν να συνεργαστούν για να μεγιστοποιήσουν το ατομικό τους κέρδος, με αποτέλεσμα να χτίζονται συνέργειες που μοιάζουν πολύ σταθερές για να φοβηθούν εξωγενείς παράγοντες. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να εξεταστεί κατά πόσο υπάρχει ειλικρίνεια και από τις δύο πλευρές. Αν υπάρχει μία αμφιβολία, τότε αυτή μπορεί να γίνεται ακόμα μεγαλύτερη και να θέσει σε κίνδυνο τη συμφωνία. Το ένστικτο λοιπόν μπορεί να προφυλάξει από βιαστικές επιλογές και αποφάσεις και να προσφέρει απαντήσεις που δύσκολα δημιουργούνται από ένα μυαλό που μοιάζει αρκετά αδύναμο. 

3 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
13 Νοε 2017 | 08:49
Καλημερούδια με Saaaakiiiis https://youtu.be/NWzLvt-WlK4
Εικόνα ζωδίου
Roxy
12 Νοε 2017 | 23:24
Αύριο η σύνοδος! Εύχομαι να βοηθήσει να επουλωθούν γρήγορα οι πληγές. Καλή εβδομάδα :-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
10 Νοε 2017 | 22:07
Επιτέλους Καθαρή Μαγεία https://youtu.be/ryK-bSrPCm8 :)))
Θεσεις πλανητων