Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ12
Νοε
Μια ενωση που λυτρωνει
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από την Παρθένο με το Χείρωνα από τους Ιχθείς και το τετράγωνο με τον Κρόνο από τον Τοξότη φαίνεται να δημιουργούν μία έκρυθμη κατάσταση στη ζωή των μεταβλητών (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου, η οποία όμως μπορεί να μην έχει απόλυτη σχέση με την πραγματικότητα. 

Το μυαλό φαίνεται να βρίσκεται σε εγρήγορση και σύγχυση αφού καλείσαι να διαχειριστεί μία σειρά από πληροφορίες που πολλές φορές μοιάζουν με αντικρουόμενα οχήματα σε μονόδρομο. Η λογική και το συναίσθημα μπορεί να μάχονται σε ένα τερέν φιλανθρωπικού αγώνα που ενίοτε μεταμορφώνεται σε ρινγκ πυγμαχίας με το πιο ακριβό έπαθλο που υπάρχει. Τα στοιχήματα για το νικητή της μάχης είναι ακόμα ανοικτά και τα προγνωστικά μπορούν πολύ εύκολα να πέσουν έξω, αφού υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της αποχώρησης του ενός εκ των δύο αντιπάλων, λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος για το τελικό πόρισμα. 

Το ζητούμενο όμως αυτής της μονομαχίας δεν είναι το υλικό έπαθλο, αλλά η ικανοποίηση της νίκης, η οποία όμως δεν είναι απαραίτητο να προέλθει  μέσα από την εξόντωση της άλλης πλευράς. Η νίκη μπορεί να προέλθει και μέσα από τη συνειδητοποίηση πως δεν υπάρχει ανάγκη για μονομαχία, πως οι δύο αντίπαλοι είναι δυνητικοί σύντροφοι ή συνεργάτες αφού παρεμβάλλεται ανάμεσα τους ένας καθρέφτης  που παραμορφώνει την πραγματική διάσταση. Αυτό που καλείσαι να καταλάβεις είναι πως μπορεί να έχεις βρει το Ιερό Δισκοπότηρο που αναζητάς εδώ και καιρό, αλλά από τη στιγμή που δε μοιάζει με την εικόνα που είχες πλάσει μέσα στο μυαλό σου, δεν μπορείς να το αναγνωρίσεις. Το μυστικό είναι να προσπαθήσεις να αγκαλιάσεις τον/ην αντίπαλο και τότε θα καταλάβεις πως το ρινγκ είναι μία ουτοπία που έχει δημιουργήσει ο εγκέφαλος σου, ακολουθώντας τις επιταγές του προσωπικού σου εγωισμού που δε θέλει να παραδεχτεί πως δεν έχει πλέον λόγο να συνεχίσει να εκφράζεται με απόλυτο τρόπο.

4 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Νοε 2017 | 20:39
Διεγερτικό το μίσος εεε κορίτσια; μακροπρόθεσμα όμως το μόνο που απομένει είναι η σαβούρα, σαν το junk food ένα πράμα!
Εικόνα ζωδίου
Mavla
14 Νοε 2017 | 14:28
Κάποιες ανθρώπινες σχέσεις συντηρούνται από το μίσος ώστε να ελέγχουν μέσα από αυτό τη συμπεριφορά, τη σκέψη και τις αντιδράσεις του βολεμένου τους Εγώ! ΛΑΘΟΣ. Παρόλο αυτά πιστεύω, πως ο θυμός, η ζήλια, το μίσος κ.α. είναι και αυτά συναισθήματα, που έχουν λόγο ύπαρξης. Ας μην τα εγκαταλείπουμε. Ας τα βάλουμε μαζί με τα άλλα ευγενή συναισθήματα στο πλυντήριο της ψυχής μας μήπως και καταφέρουμε να επανεφεύρουμε τον εαυτό μας και κατά συνέπεια την ελευθερία μας. Έτσι λειτουργώ τελευταία... Όλα τα συναισθήματα σε ένα πλυντήριο. Κάποια είναι σίγουρο ότι θα "ξεβάψουν". Ελπίζω να είναι τα αρνητικά. Αν όχι, θα δείξει...
Εικόνα ζωδίου
Roxy
14 Νοε 2017 | 12:59
Το θέμα του εθισμού σε συνήθειες/αρνητικά συναισθήματα πάντα με παραξένευε. Η φυσιολογική αντίδραση είναι να απομακρυνόμαστε, αργά ή γρήγορα, απ’ ό,τι μας κάνει κακό, έτσι δεν είναι; Έστω κι αν το εγώ ικανοποιείται πρόσκαιρα με την αντιπαλότητα, μακροπρόθεσμά το μίσος πάντα πονάει περισσότερο αυτόν που το αισθάνεται παρά εκείνον στον οποίο απευθύνεται.
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Νοε 2017 | 08:46
Επί του παρόντος της πρόβλεψης, πόσο εύκολο θα ήταν για έναν άνθρωπο εθισμένο στο μίσος και τα ζωώδη ένστικτα που διψάει  για αίμα  να μην σηκώσει το γάντι της αντιπαλότητας; κρίμα για τον ίδιο να απαξιώνει στον βούρκο με τόσο ευτελή τρόπο τα πραγματικά μοναδικά χαρίσματά του...Free Choice.
Θεσεις πλανητων