Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ14
Νοε
Πραγματικα η βολικα δεσμα;
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στο Ζυγό και το τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου δηλώνουν πως μία έντονα προκλητική ημέρα για τις διαπροσωπικές σχέσεις των παρορμητικών σε ζώδιο/ωροσκόπο (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) έχει ξημερώσει. 

Η παρόρμηση της ημέρας έρχεται σε γόνιμη σύγκρουση με το εσωτερικό δυναμικό της δράσης που είναι απαραίτητο ώστε να εκφραστεί με δημιουργικό και όχι καταστροφικό και εμμονικό τρόπο. Η απόσταση βέβαια ανάμεσα σε μία χειραψία αναγνώρισης και ένα δολοφονικό βλέμμα ζήλιας είναι πολύ μικρή ώστε να μπορεί να γίνει διαχειρίσιμη από όλους. Μία αγκαλιά ή ένα χαστούκι μπορεί να απέχουν πολύ μεταξύ τους, αλλά στη σημερινή ημέρα μπορεί να σημαίνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα, αφού το πάθος και ο πόθος μπερδεύονται σε ένα λαβύρινθο με έντονες αναμνήσεις χωρίς σημάδια γα έξοδο κινδύνου. 

Η εσωτερική όμως μάχη θα συνεχίσει να υφίσταται ακόμα και αν αποφασίσεις να μην αναλάβεις καμία δράση. Η σχεδίαση μίας πράξης μέσα στο μυαλό σου μπορεί να λάβει έντονες σκηνοθετικές τάσεις και να ζήσεις όλη την κατάσταση σε μία παράλληλη διάσταση της πραγματικότητας, στην προσπάθεια σου να καλύψεις την εσωτερική παρόρμηση για να εκφραστεί το εγώ σου χωρίς όμως να απειλείσαι από τους γύρω σου. Σε μία τέτοια περίπτωση βέβαια να θυμάσαι πως ο/η παρτενέρ της ταινίας του μυαλού σου θα παραμείνει εγκλωβισμένος/η μέσα σε αυτή ακόμα και μετά το τέλος της. Και ποιος είναι ο λόγος να ζητήσεις το χειροκρότημα του κοινού σε μία ιδιωτική παράσταση στην οποία δεν έλαβαν μέρος όλοι οι φυσικοί της πρωταγωνιστές και ανέβηκε σε κλειστή για το κοινό σκηνή; Μήπως φοβάσαι περισσότερο από όσο τελικά αντέχεις; Μήπως τελικά το κελί είναι κλειδωμένο από μέσα και το κλειδί είναι στα χέρια σου, αλλά εξακολουθείς να ρίχνεις το φταίξιμο σε αόρατους δεσμοφύλακες;

9 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
15 Νοε 2017 | 21:58
Ευχαριστώ πολύ! Πανευτυχίδου δεν με λένε, αλλά έχω σκοπό να γίνω μόλις λύσω 2-3 θεματάκια ;-) Ναι, λίγη γλυκύτητα και λίγη ελαφρότητα, και για τον Άλλο και για τον εαυτό! Πάω τώρα να διώξω τη σαβούρα!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Νοε 2017 | 19:05
ααα...Χαρά ξέχασα να σε ρωτήσω! Δεν πιστεύω να σε λένε και Πανευτυχίδου;;; περαστικούλια κοριτσάκι :)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Νοε 2017 | 13:47
Το κέντρο Χάρα, Χαρά μας :) είναι περίπου 4 εκατοστά κάτω από τον αφαλό, αν έχεις ασχοληθεί ποτέ με πολεμικές τέχνες ( kung fu) ίσως να έχεις υπόψη σου ασκήσεις   και στάσεις  που επικεντρώνονται ακριβώς εκεί ...προσωπικά το ανακάλυψα μέσα από τον Osho  και το λέω γιατί μέσω του  Osho έμαθα πολύ βαθιές έννοιες με πολύ απλό τρόπο. ...Σχετικά με τον Ήλιο, όταν ο γενέθλιος Ήλιος δέχεται όψη από διέλευση Δεσμών κάτι αλλάζει στη ζωτικότητα μας. Οι Δεσμοί τι είναι; είναι η σχέση Ήλιου (ζωή) και Σελήνης ( τροφή για τη ζωή). Οπότε αν το σώμα σου είναι ευάλωτο σε ιώσεις ( δηλ. κολλάει κάτι απ έξω) σίγουρα έχει κάποια σχέση με το δέρμα,  καβούκι αστακού- σκορπιού ....σε κάποια συνέντευξη ενός σκηνοθέτη ( δεν θυμάμαι και πολλά από αυτή) μου είχε κάνει εντύπωση πώς είχε διαχωρίσει τους χαρακτήρες του έργου σε πορώδεις-porous και μεταλλικούς - metallic. Ο Ζυγός είναι το happy medium, ίσως λοιπόν ο λόγος που ξύπνησες σήμερα άρρωστη είναι γιατί πρέπει να προσθέσεις μια πρέζα από κάτι στην ""διατροφή"" σου,  στη σχέση σου με τους άλλους  ώστε το αμυντικό σου σύστημα -καβούκι-δέρμα  να  είναι λίιιιγο πιο λιιιιγο πορώδες απέναντι στον Άλλο, ίσως αυτό το κάτι να είναι οτι αφήνουμε πράματα να τα παίρνει το αεράκι, ότι βάζουμε μια πρέζα γλυκύτητα στην κριτική μας για τον Άλλο ;)
Εικόνα ζωδίου
Roxy
15 Νοε 2017 | 11:46
Θα το κάνω! Εκεί είναι το κέντρο Χαρα; Τι σύμπτωση: κι εγώ Χαρά είμαι :-) Με ενδιαφέρει πολύ η συσχέτιση με τις φυσιολογικές λειτουργίες. Πχ. φέτος αρρώστησα στις ενεργειακά έντονες περιόδους των σεληνιακών εκλείψεων του Φεβρουαρίου και Αυγούστου και τώρα πάλι. Τίποτα σοβαρό, απλές ιώσεις που κυκλοφορούν, αλλά δείχνουν ότι το σώμα είναι ευάλωτο τη συγκεκριμένη στιγμή γιατί κάτι κάνει ή θέλει να κάνει. Σαν τον σκορπιό-αστακό που αλλάζει δέρμα!
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Νοε 2017 | 11:01
Roxy σου χρωστάω μια απάντηση σχετικά με τις φυσιολογικές λειτουργίες και πως αυτές  "τρέχουν" το σώμα μας, αλλά ας επικεντρωθούμε στο τώρα. Η μια μύτη του Ν Δεσμού  ακουμπάει τον RA Ήλιο σου, η ζωή, το σώμα θυμάται (Ν. Δεσμός) πώς είναι να είναι απελευθερωμένο από  βάρη και απόβλητα. Η Σελήνη σε τρίγωνο δείχνει  την ροή. Είναι σημαντικό να εστιάσεις στην ραχοκοκκαλιά σου, φέρνεις μια νοητή γραμμή από τον τελευταίο σπόνδυλο και  μπροστά μερικά εκατοστά κάτω από τον αφαλό επικεντρώνεσαι στα δύο αυτά σημεία και αναπνέοντας μέχρι κάτω κάτω ανοίγεις οοοοολο το στομάχι να αδειάσει από όλα τα τοξικά απόβλητα, καταπιεσμένα συναισθήματα. ..να ισιώσει το σώμα, να γίνει αλφάδι, κάποια στιγμή θα αισθανθείς πραγματικά  σαν πουλάκι...you can feel it in the air ; )  drums please !!! https://youtu.be/Yh7UxJfbVwo
Εικόνα ζωδίου
Roxy
15 Νοε 2017 | 10:13
Περίεργο, ξύπνησα σήμερα το πρωί άρρωστη όπως κάθε φορά που ο οργανισμός θέλει να αποβάλει κάτι κακό και τώρα διαβάζω εδώ. Σώμα και μυαλό συντονισμένα λοιπόν :-)
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Νοε 2017 | 08:43
Ζουζουνιάρα Φιλενάδα μου γλυκιά υπάρχουν στιγμές που επιβάλλεται να αποδομήσουμε μέχρι και τον πυρήνα αλλά σήμερα είναι μια μέρα που επιβάλλεται να  ξεφορτωθούμε τη σαβούρα χωρίς να μας ενδιαφέρει η τύχη της αφού  η συμπαντική νομοτέλεια θα βρει τον τρόπο να κάνει τη δουλειά της. Επιπλέον, σήμερα είναι μια μέρα που θέτουμε τα όρια σαβούρας vs αλληλοσεβασμού  στις σχέσεις μας. Φίλε/η, συνεργάτη, σύντροφε, καλέ  μου συνάνθρωπε αν θέλεις να αλληλεπιδράσουμε καλά μαζί θα πρέπει να μάθεις να σέβεσαι τα όρια της προσωπικότητας μου όπως εγώ σέβομαι της δικής σου. Αν ψάχνεσαι για πετσετούλα να σκουπίζεις τα ποδαράκια σου πολύ απλά ΔΕΝ ταιριάζουμε, εσύ θα τραβήξεις το δρόμο σου κι εγώ τον δικό μου, εσύ θα πας να αγοράσεις την πετσετούλα σου ή σκούπισε τα σε μια από τις τόσες και τόσες χιλιοπατημένες σαβούρες σου και μην ανησυχείς για μένα  θα βρω κάποιον  να ταιριάξω...αν δεν είσαι εσύ  ο/η Άλλος/η καλέ μου άνθρωπε θα είναι κάποιος άλλος κι αν δεν είναι κάποιος άλλος θα είναι κάποιος άλλος άλλος. Αλλά αν η ζουζούνα  Σκορπίνα μου γουστάρει τόσο πχχια αποδόμηση δεν θα της την σπάσω.  Σήμερα Σκορπίνα αναπνέουμε μέχρι τον άπατο πάτο, αναπνέουμε  από τα άδυτα της ύπαρξης μας, από το πιο απόκρυφο, μυστικιστικό κέντρο του σώματος μας, από το κέντρο  Χαρα, από το σημείο που οι Σαμουράι εκτελούν το Χαρα -κιρι. Εκτελούμε εν ψυχρώ  με μια σφαίρα τη σαβούρα μας και φυσάμε  όλεεεες τις τοξίνες  έξω, όλη η σαβούρα οκσωωωω. Γι αυτό Φιλενάδα μου βάλε μπουγάδα ...θα στεγνώσουν τα ρούχα : ) https://youtu.be/GdjdLjWEyXU
Εικόνα ζωδίου
Mavla
14 Νοε 2017 | 21:03
Εγω κανω ανακύκλωση τα πάντα. Απο τις φλούδες (βλ.φρούδες ελπίδες) που τις κανω λίπασμα, μέχρι πλαστικο, χαρτί, μεταλλικά που τα στέλνω για ανακύκλωση και επιστρέφουν παλι σε μενα... Ας βάλω παλι μπουγάδα...
Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
14 Νοε 2017 | 20:39
Εμμονές, δολοφονικά ένστικτα, χαστούκια, παραισθήσεις, προϊόντα που  ΔΕΝ αγοράζω. ααα...και να θυμηθώ να πετάξω τα σκουπίδια.
Θεσεις πλανητων