Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ07
Δεκ
Αντοχες
Από signingstar

Η παρουσία της Σελήνης στο δεύτερο μισό του Λέοντα την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου φαίνεται να προσφέρει ενέργεια και διάθεση στους εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) με αποτέλεσμα να κινητοποιούνται δράσεις που μπορεί να δείχνουν πως υπάρχουν αντοχές και διάθεση για επίλυση των γκρίζων ζωνών. 

Ο εγωισμός όμως είναι παρών και αυτό μπορεί να σημαίνει πως κάποιοι θα λειτουργήσουν πολύ πιο αλαζονικά από όσο αντέχουν οι γύρω τους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται κάποιες προστριβές. Η ανάγκη κάποιων να φανούν μπορεί να πυροδοτήσει δράσεις που ανάβουν τα αίματα, που δείχνουν πως η σύγκριση μεταξύ προσώπων είναι αναπόφευκτη και οδηγεί σε συνειδητοποιήσεις που κουβαλούν και μία έντονη υποκειμενική χροιά. Η αποστασιοποιημένη ματιά απέναντι στην πραγματικότητα είναι μία δύσκολη διαδικασία, που φαίνεται να απαιτεί μεγάλη δόση αυτογνωσίας και ικανότητας να μην πέφτεις στην παγίδα να θεωρείς πως σε υποτιμούν, με αποτέλεσμα να βλέπεις μπροστά σου αντιπάλους και εχθρούς.

Η σημερινή όμως ημέρα είναι ιδανική για να ολοκληρώσεις κάποιες ανοικτές εκκρεμότητες, να δράσεις με αποφασιστικότητα απέναντι σε καταστάσεις που γνωρίζεις πως δεν είναι καθόλου καλό να παραμένουν με ερωτηματικά και ασάφειες. Έχεις την ευκαιρία να αναλάβεις δράση που μπορεί να είναι βάρος στους ώμους σου, αλλά την ίδια στιγμή σε βοηθά να αποκτάς τον έλεγχο των καταστάσεων γνωρίζοντας με ποιον τρόπο μπορείς να εξομαλύνεις ότι μοιάζει να αιωρείται. Ακόμα και αν  πρέπει να λεχθούν κάποια πράγματα που ενοχλούν, φρόντισε να γίνεις σαφής με τις προθέσεις σου, αφού η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος σύμμαχος σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων