Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ04
Φεβ
Μια στιγμη, μια ζωη
Από signingstar

Η αντίθεση του Ήλιου από τον Υδροχόο με το Βόρειο Δεσμό από το Λέοντα τις προηγούμενες δύο-τρεις ημέρες θα πρέπει να έχει φέρει μία βαθιά συνειδητοποίηση στους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο σχετικά με τις επιλογές που έχουν κάνει ή καλούνται να κάνουν. Με την ευκαιρία λοιπόν της παρουσίας της Σελήνης στο Ζυγό τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα όλη την ημέρα και σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Κριό προς το τέλος της ημέρας, οι αποφάσεις μπορεί να είναι δυναμικά εκφρασμένες αλλά και έντονα φοβισμένες. 

Η επαφή με το μέλλον είναι πάντα μία δύσκολη διαδικασία, αφού προϋποθέτει την κατανόηση του παρόντος, κάτι που μπορεί να σημαίνει πως γίνονται αντιληπτές κάποιες αποφάσεις και δράσεις που εμπεριέχουν την έννοια της λανθασμένης εκτίμησης. Η συνειδητοποίηση πως μπορεί να βρίσκεσαι μπροστά σε αδιέξοδο, είναι πιθανό να φέρνει στην επιφάνεια απόγνωση και πικρία, αλλά την ίδια στιγμή αποτελεί το πρώτο βήμα για να προχωρήσεις στις απαραίτητες διορθώσεις. Περνώντας μέσα από Συμπληγάδες και στενές πόρτες, αποφασίζοντας να κοιτάξεις κατάματα τον εαυτό σου στον καθρέφτη και να μιλήσεις, να κάνεις μία τομή στην καθημερινότητα σου, θα καταφέρεις να νιώσεις απελευθερωμένος/η. 

Η σημερινή ημέρα σου μαθαίνει πως τα δεσμά που φοράς δεν είναι καπρίτσια άλλων, αλλά δικές σου αφορμές για να ρίχνεις το φταίξιμο σε άλλους. Εσύ ο/η ίδιος/α μπορείς να παγιδεύεσαι στο χώρο που επέλεξες να γυρίζεις, αφού στην πραγματικότητα δεν υπάρχει καμία κλειδωμένη πόρτα που να σου απαγορεύει την απόδραση. Οι φύλακες έχουν φύγει, η πόρτα είναι ξεκλείδωτη και εσύ καλείσαι πλέον να αποφασίσεις αν θα επιλέξεις σύμφωνα με την προσωπική σου βούληση ή επιδιώκοντας να περπατήσεις πάνω στα χνάρια που σου φωτίζουν οι γύρω σου. Η επιλογή είναι εύκολη, η απόφαση όμως να την ακολουθήσεις είναι πιο δύσκολη από όσο φαντάζεσαι. 

2 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
04 Φεβ 2018 | 21:21
«... θλιβερές αποφύσεις ενός συστήματος, που μας δαγκώνει  και μας πονά γιατί πεθαίνει και το ξέρει και για αυτό είναι ακόμα πιο επικίνδυνο» Μίκης 04.02.2018
Εικόνα ζωδίου
Roxy
04 Φεβ 2018 | 14:19
https://www.youtube.com/watch?v=6qxQ2l1DC6Y
Θεσεις πλανητων