Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ07
Φεβ
Ζωντας πραγματικα
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στο Σκορπιό και το τετράγωνο με την Αφροδίτη από τον Υδροχόο την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου φαίνεται να οδηγεί σε ερωτικές και συναισθηματικές εξάρσεις τους εκπροσώπους του σταθερού σταυρού (Ταύρος/Σκορπιός, Λέων/Υδροχόος) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η συναισθηματική και σεξουαλική πείνα φαίνεται να λαμβάνουν μεγαλύτερες διαστάσεις τη σημερινή ημέρα και να μεταμορφώνονται σε παιχνίδια εξάρτησης και αντοχής απέναντι στις προκλήσεις που δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιμετωπιστούν με μία εκλογικευμένη αποστασιοποίηση. Η δύναμη του ενστίκτου, η ικανότητα της καρδιάς να διεγείρει τις καταστάσεις είναι στοιχεία που μπορούν να επιβληθούν πάνω στην προσπάθεια της λογικής να κυριαρχήσει. Κάποιες λέξεις θα χάσουν το νόημα τους, αφού τα νοήματα πίσω από τις σιωπές είναι εκκωφαντικά. 

Η δύναμη της θέλησης είναι ένα ακόμα στοιχείο της σημερινής ημέρας. Η ικανότητα κάποιων να καταφέρουν αυτό που μοιάζει αδύνατο, δε βασίζεται τόσο στη σωματική τους προσπάθεια ή στην εγκεφαλική λειτουργία. Η βάση της κατάκτησης του στόχου είναι το προσωπικό πείσμα αλλά και η δύναμη της ψυχής, η αποφασιστικότητα να φτάσεις στο αποτέλεσμα ακόμα και αν χρειαστεί να περάσεις μέσα από τις Συμπληγάδες. Η σημερινή ημέρα ευνοεί τους αποφασισμένους να φτάσουν μέχρι την άκρη του γκρεμού και να κρεμαστούν από αυτόν, πιστεύοντας πως η πραγματική ζωή ξεκινά όταν σπας τα όρια του φόβου σου για αυτή.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων