Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες προβλέψεις 2024

Οι αναλυτικές προβλέψεις για το 2024 βρίσκονται εδώ



13
Απρ
Νεα Σεληνη 16/4/2018
Από signingstar

Η Νέα Σελήνη της 16ης Απριλίου στην 26η μοίρα του Κριού, σε σύνοδο με τον Ουρανό και τετράγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω, θα ταρακουνήσει ιδιαίτερα τους παρορμητικούς (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο ωροσκόπο, θέλοντας να χτυπήσει το καμπανάκι της αλλαγής.

Η ώρα της απόφασης έχει φτάσει, η εποχή της αμφισβήτησης, της αναμονής, του διλήμματος έχει κλείσει και θα πρέπει να φανούν οι προσωπικότητες που αναλαμβάνουν στους ώμους τους το βάρος της περίστασης. Η σύγκρουση είναι κάποιες φορές ένας υγιής τρόπος αντίδρασης και εξέλιξης, είναι μία διαδικασία που μπορεί να επιφέρει θετικά αποτελέσματα, που μπορεί να λειτουργήσει καταλυτικά και να ανοίξει το δρόμο για την εξέλιξη.

Σε αυτή τη Νέα Σελήνη θα υπάρξουν φίλοι και εχθροί, το τώρα και το πριν, το σήμερα και το αύριο, το ωφέλιμο και το βλαβερό. Σε αυτή  τη Νέα Σελήνη θα γίνουν επιλογές που δεν μπορούν να πέσουν θύματα εσωτερικού σαμποτάζ στη συνέχεια. Σε αυτή τη Νέα Σελήνη δε δικαιολογείται καμία αδράνεια.

 

Κριός

Η έντονα ανατρεπτική Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου μοιάζει να προσφέρει την ευκαιρία να προκαλέσεις έκπληξη και ηλεκτρισμό σε πρόσωπα που είναι γύρω σου και θεωρούν πως σε καταπλακώνουν τα βάρη των υποχρεώσεων χωρίς να μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό. Η ανάγκη να ακουστείς μπορεί να γίνει κραυγή που ξαφνιάζει ή ακόμα και τρομάζει τους γύρω σου. Η ανάγκη να φανείς θα σε ντύσει με ρούχα που είναι τουλάχιστον εκκεντρικά. Η ανάγκη να δράσεις μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που τραβούν προς την πλευρά τους αρκετά βλέμματα από τους γύρω σου. Η συγκεκριμένη χρονική στιγμή αποτελεί την ευκαιρία για να κάνεις μία σημαντική δήλωση, αρκεί να γνωρίζεις πως τα όρια μπορούν εύκολα να χαθούν και να μην είσαι σε θέση να επιστρέψεις εκεί από όπου ξεκίνησες. 

Ταύρος

Η δύσκολη Νέα Σελήνη θα σε αναγκάσει να παραδεχτείς πως υπάρχουν άτομα που είναι σε θέση να σε ξαφνιάσουν με τις επιλογές και τις αποκρίσεις τους. Στον εργασιακό χώρο, είναι πιθανό να υπάρξουν νέα που αλλάζουν τη δομή ενός περιβάλλοντος που θεωρούσες πως θα παραμείνει όπως το γνώρισες. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να παρατηρήσεις τις ανάγκες της άλλης πλευράς και να την κάνεις να εκφραστεί πριν να το κάνει με τρόπο που ταρακουνά τα πάντα. Στον τομέα της υγείας σου, καλό θα ήταν να κάνεις έναν έλεγχο του εαυτού σου, πριν να προκύψουν γεγονότα που ανατρέπουν δεδομένα. 

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο φιλικό σου ζώδιο του Κριού μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για να ξεκινήσεις από την αρχή κάποιες δραστηριότητες με άτομα του φιλικού κύκλου, να μπεις σε ένα νέο πρόγραμμα που έχεις ανάγκη ώστε να νιώσεις και πάλι δραστήριος/α. Η ευκαιρία για μία εκδρομή δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη, ειδικά αν σου προσφέρει την ευκαιρία να βρεθείς μακριά από γνώριμα πρόσωπα που είναι σε θέση να βαραίνουν τις ημέρες σου. Στον οικονομικό τομέα, αναζήτησε στήριξη σε άτομα που βλέπουν τη ζωή πολύ πιο ανέμελα σε σχέση με αυτά που έχεις συνηθίσει να έχεις γύρω σου. 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να αποτελέσει την έκρηξη στον τομέα της ζωής σου που μοιάζει να έχει βαλτώσει τον τελευταίο καιρό. Μοιάζεις έτοιμος/η  να προκαλέσεις τους γύρω σου με τα νέα που έχεις μοιραστεί και να προχωρήσεις σε δράσεις που θα μπορούσαν να σημαίνουν πως αναζητάς μία διέξοδο από ένα πρόγραμμα που έχει πέσει πολύ βαρύ στους ώμους σου. Να θυμάσαι όμως πως ο αρχικός ενθουσιασμός μπορεί πολύ εύκολα να καταλαγιάσει και να χρειάζεται να τον τονώσεις μέσα από δράσεις που μπορεί να εκπλήξουν κόσμο γύρω σου. 

Λέων

Η φιλική προς εσένα Νέα Σελήνη στον Κριό θα μπορούσε να αποτελέσει μία εξαιρετική ευκαιρία για να ανοίξεις τον κύκλο σου, να πραγματοποιήσεις μία εκδρομή που βάζει στη ζωή σου και κάποια νέα δεδομένα, να τολμήσεις να μιλήσεις έξω από τα δόντια ώστε να αλλάξει η συμπεριφορά όλων γύρω σου. Ο τρόπος που θα επικοινωνήσεις αυτά που έχεις κατά νου έχει μεγάλη σημασία, αφού καλείσαι να ξεπεράσεις αγκυλώσεις που συναντάς στην καθημερινότητα σου, αφού θα πρέπει να εκφραστείς με τρόπο που μπορεί να δείχνει πως παραδέχεσαι και δικά σου λάθη. Αυτό όμως που έχεις ανάγκη είναι να δεις ορίζοντα, να δεις καθαρό ουρανό, να καταφέρεις να κοιτάξεις πέρα από το γνώριμο οπτικό πεδίο που σου επιτρέπεται.  

Παρθένος

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα μπορούσε να αποτελέσει μία σημαντική στιγμή στον τομέα της σχέσης σου, αφού μπορεί να φέρνει εξελίξεις στην προσπάθεια να υπάρξει το επόμενο βήμα σε αυτή. Η αντίδραση σου απέναντι στις διαθέσεις και αιτιάσεις της άλλης πλευράς θα πρέπει να είναι όσο το δυνατό περισσότερο αιτιολογημένη και να είσαι σε θέση να αποτρέψεις τις εκρήξεις εκεί που δεν είναι απαραίτητες. Αν όμως μία κατάσταση έχει φτάσει στα όρια της, τότε η λεκτική ή και σωματική σύγκρουση με την άλλη πλευρά μπορεί να αποτελέσει την αφορμή για την οριστική λύση μίας κατάστασης που έχει πλέον κουράσει να υφίσταται.  

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη απέναντι σου θα μπορούσε να αποτελέσει την ευκαιρία να πραγματοποιηθεί αυτή η νέα αρχή σε μία σχέση που πέρασε από Συμπληγάδες το τελευταίο χρονικό διάστημα. Καλείσαι να κάνεις κάποια επιλογή που θα πρέπει να κουβαλά μαζί της την αιτιολόγηση, αφού αν επιμείνεις απλά να ακολουθήσεις το δρόμο που σου προτείνουν, τότε είναι πολύ πιθανό να βρεθείς και πάλι σε ένα αδιέξοδο. Αν όμως είσαι πλέον βέβαιος/η πως έχεις επιλέξει το άτομο που θέλεις να βρίσκεσαι κοντά σου, είτε στον ερωτικό είτε στον επαγγελματικό τομέα, τότε καλό θα ήταν να υπάρξει μία μορφή συμβολαίου ανάμεσα σας, αφού μπορεί να έχεις βρει ένα πολύτιμο κομμάτι για το παρακάτω της ζωής σου. Εκτός και αν αυτό το συμβόλαιο είναι χωρισμού και απόδρασης από το σύστημα που σε έκανε να νιώθεις άλλος άνθρωπος.  

Σκορπιός

Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη θα σου θυμίσει πως είναι καιρός να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν την υγεία σου, να εστιάσεις σε εσένα και όσα συμβαίνουν πάνω σου επειδή επιτρέπεις να περνούν από τη ζωή σου άνθρωποι που φαίνεται να μην υπολογίζουν τις διαθέσεις σου. Είναι καιρός να κάνεις ουσιαστικές εκκαθαρίσεις, να διώξεις από γύρω σου ότι προκαλεί θόρυβο και περιττά βάρη στους ώμους σου, να φροντίσεις το σώμα σου. Ίσως να χρειαστεί να ασχοληθείς με τη διατροφή σου και να θελήσεις να εντάξεις στη ζωή σου κάποιες αθλητικές δραστηριότητες που μοιάζουν εξαιρετικά άγνωστες για τις μέχρι σήμερα συνήθειες σου.  

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Κριό φαίνεται να είναι σε θέση να βάλει φωτιά στην προσωπική σου ζωή, αφού μπορεί να φέρει στο προσκήνιο μία νέα γνωριμία που αναταράσσει υπάρχουσες ισορροπίες. Μπορεί να αποφασίζεις να ακολουθήσεις την πρόκληση της στιγμής, να αφήσεις πίσω σου δεδομένα που σε έχουν κουράσει και εξαντλήσει, να τολμήσεις να μιλήσεις με τρόπο που δείχνει πως είσαι έτοιμος/η για εκκινήσεις. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις παιδιά, τότε προσπάθησε να σταθείς δίπλα τους γιατί έχουν την ανάγκη στήριξης, αναζητούν τον τρόπο να εκφράσουν επιθυμίες μέσα μίας γλώσσας που δεν είναι και πολύ γνώριμη προς εσένα. 

Αιγόκερως

 Η Νέα Σελήνη στον Κριό είναι σε θέση να πυροδοτήσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις στη ζωή σου, κυρίως μέσα από επιθυμίες άλλων που χαλάνε την ισορροπία σου. Κατανοείς όμως πως βρίσκεσαι σε μία χρονική περίοδο κατά την οποία καλείσαι να αναλάβεις στα χέρια σου κάποιες καταστάσεις, που θα πρέπει να στηρίξεις δεδομένα που έχεις κατά νου, αλλά γνωρίζεις πως όταν εφαρμοστούν στην πράξη θα προκαλέσουν ρήγματα. Δεν μπορείς όμως να περιμένεις πάντα να λειτουργείς ως μέντορας άλλων, ως αντίδραση σε δράσεις άλλων, αλλά κάποιες φορές θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη πράξεων που είναι βέβαιο πως ξεβολεύουν τόσο τα κοντινά σου πρόσωπα, όσο όμως και εσένα. 

Υδροχόος

Η εκρηκτική Νέα Σελήνη στον Κριό μπορεί να ξεκινά μία νέα επαγγελματική συνεργασία που σε αναγκάζει να βρίσκεσαι σε κίνηση και επικοινωνία, που σε βάζει στη διαδικασία να αλλάξεις του ρυθμούς σου. Ίσως πάλι να αποφασίζεις να ασχοληθείς με την ισορροπία του μυαλού και του σώματος σου, να τολμήσεις να κάνεις κάποιες τομές στην καθημερινότητα σου με στόχο να ισορροπήσεις καλύτερα στα νέα δεδομένα. Να θυμάσαι πως οι ταχύτητες αυξάνουν και καλείσαι να διαχειριστείς τις εντάσεις και παρεξηγήσεις με τρόπο που δεν προκαλεί οριστικές ρήξεις, αλλά την πληροφόρηση στους γύρω σου πως θα μπορούσες να προχωρήσεις ακόμα και σε οριστικές ρήξεις.  

Ιχθείς

Η Νέα Σελήνη μπορεί να προκαλέσει μία αναστάτωση στον οικονομικό τομέα και να σε αναγκάσει να δεις κάπως καλύτερα κάποια πλάνα που είχες κατά νου και πρέπει να προσαρμοστούν σε νέα δεδομένα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τις απότομες αγορές, να κάνεις ένα βήμα πίσω σε σχέδια που κάνεις και δεν είναι καλά χαρτογραφημένα και να προσπαθήσεις να διώξεις από πάνω σου ευθύνες που έχεις αναλάβει και μοιάζει να μην μπορείς να φέρεις εις πέρας. Στον προσωπικό τομέα, προσπάθησε να πάψεις να ταλαντεύεσαι και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, όσο και αν  αυτές μπορεί να πυροδοτούν ανεξέλεγκτες καταστάσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων