Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ12
Φεβ
Το πρωτο αποφασιστικο βημα
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Αιγόκερω με τον Ουρανό από τον Κριό την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου μοιάζει να προκαλεί έκπληξη στις ζωές των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο αφού θα αναταράξει σκέψεις και πλάνα. 

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά ηλεκτρισμένη, αφού προκύπτουν συζητήσεις, επαφές και συνδιαλλαγές που είναι σε θέση να ανάψουν πολύ εύκολα τα αίματα ανάμεσα σε ανθρώπους που μοιάζει να μη βολεύονται πολύ εύκολα από τις περιστάσεις που αντιμετωπίζουν. Η απαίτηση να υπάρξει διαφάνεια στις επόμενες αποφάσεις, να μην παραμείνουν γκρίζες ζώνες σε περιστάσεις στις οποίες εμπλέκονται πρόσωπα με διαφορετικές προθέσεις μεταξύ τους, είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη. Η κούραση της τελευταίας περιόδου θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να φορτώσει και νέα βάρη σε ώμους που δεν έχουν συνηθίσει να λειτουργούν κάτω από εντολές τρίτων. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί να θυμώσει ή ακόμα και εξοργίσει ανθρώπους που θεωρούν πως έχουν χάσει την προσωπική τους βούληση μέσα σε σχήματα που δεν έχουν κανόνες ή που λειτουργούν με άδικους κανόνες. Η ανάγκη να μπουν κάποια όρια είναι παρούσα, αλλά την ίδια στιγμή θα πρέπει να έχεις κατά νου κατά πόσο θέλεις να συνεχίσεις να συμμετέχεις σε ομάδες και δράσεις που δεν καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σου. Αν θεωρείς πως είναι η ώρα να αποδράσεις, τότε τις αμέσως επόμενες ημέρες έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε δηλώσεις και δράσεις που, εφόσον έχεις τη δύναμη να τα υποστηρίξεις στο μέλλον, μπορούν να προκαλέσουν σεισμικές δονήσεις σε δομές που αλλάζουν χωρίς να είναι βέβαιο πως είναι έτοιμες για κάτι τέτοιο. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων