Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html15
Φεβ
Μαλακωνοντας
Από

Η είσοδος της Σελήνης στους Ιχθείς και η σύνοδος με την Αφροδίτη την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου φαίνεται να μαλακώνει τις εντάσεις και εξάρσεις των προηγούμενων ημερών που έχουν προσπαθήσει να θέσουν νέα δεδομένα σε σχέσεις που δοκιμάζονται, αφού απαιτούν ένα επόμενο βήμα εξελιξης. 

Η ανάγκη να περάσεις χρόνο με το έτερο ήμισυ είναι μεγάλη και αυτό μπορεί να σημαίνει πως μία εκδρομή μακριά από το γνώριμο περιβάλλον αποτελεί την καλύτερη απάντηση. Φρόντισε να πάρεις μαζί σου μόνο όσα θέλεις να διατηρήσεις στο μπροστινό μέρος του μυαλού σου, αφήνοντας πίσω στοιχεία που την περασμένη περίοδο κατάφεραν να ανεβάσουν τους καρδιακούς σου παλμούς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως προσέφεραν και ερωτική έξαψη. Η επαφή με το υγρό στοιχείο μπορεί να έχει θεραπευτική χροιά σήμερα, να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες έχεις μπροστά στα μάτια, μετατρέποντας τες σε μικρά και ασήμαντα δεδομένα.

Παράλληλα μπορείς να επαναπροσδιορίσεις κάποιες σκέψεις και απόψεις σου, να αναθεωρήσεις προτάσεις σου, να επεξεργαστείς κάποια δεδομένα και να αντιληφθείς πως είναι χρήσιμο να λειτουργήσεις συμπονετικά και με διάθεση συγχώρεσης. Δεν είναι κακό να παραδεχτείς πως έπεσες θύμα πλάνης και να ζητήσεις συγχώρεση από πρόσωπα που έχεις πληγώσει και στενοχωρήσει, αφού δε χρειάζεται να σπάσουν σχέσεις που θεωρείς πως έχουν μέλλον. Αν πάλι νιώθεις πως έχεις πάρει αποστάσεις από αγαπημένα πρόσωπα, τότε προσπάθησε να τα προσεγγίσεις με διάθεση να τα στηρίξεις με όποιο τρόπο θεωρείς πως είναι ενδεδειγμένος. 

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Μια Κάποια
15 Φεβ 2018 | 18:10
Ενίοτε αυτός που σκάβει τον λάκκο του καλοπροαίρετου Άλλου/ης πέφτει ο ίδιος μέσα χωρίς ο/η Άλλος/η να τον ακουμπήσει καν, χωρίς μάχη. Ηθικό πλεονέκτημα λέγεται, όχι το μούφα, το γνήσιο ...και είναι Α ή τ τ η τ ο.
Θεσεις πλανητων