Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html20
Φεβ
Παρεα με τον εαυτο σου
Από signingstar

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από τον Ταύρο, με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τους Ιχθείς αλλά και τον Κρόνο από τον Αιγόκερω φαίνεται να μαλακώνουν τις σκέψεις και τις δράσεις την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, δίνοντας το περιθώριο για να υπάρξουν μερικές στιγμές απόλαυσης και ευχαρίστησης. 

Η σημερινή ημέρα ζητά τις μικρές αυτές συνήθειες που είναι σε θέση να βελτιώσουν την καθημερινότητα, ακόμα και αν αυτές αφορούν πολύ συνηθισμένες πράξεις. Ένα καλό γεύμα, περισσότερες ώρες ύπνου, μία συνάντηση με άτομα που είναι σε θέση να σε κάνουν να νιώσεις συναισθηματική ασφάλεια ή τα καλά λόγια στον εργασιακό χώρο είναι πράξεις που θα μπορούσαν να βελτιώσουν το κλίμα της ζωής σου. Προσπάθησε να διατηρήσεις τους τόνους χαμηλά, να αποφύγεις να λειτουργήσεις με εντάσεις και εκρήξεις, να κατεβάσεις ταχύτητα σε θέματα που θεωρείς πως θα έπρεπε να τρέξουν, αφού είναι καιρός για να χωνευτούν όσα έχουν γίνει. 

Η σημερινή ημέρα μπορεί όμως να φέρει στην επιφάνεια και την έντονη θέληση για τεμπελιά και αποφυγή ανάληψης δράσης σε θέματα που ζητούν απαντήσεις. Μπορεί να κολλήσεις με ένα συγκεκριμένο ζήτημα και να καταναλώσεις πολύ χρόνο προσπαθώντας να το εξηγήσεις ή επιλύσεις, κάτι που μπορεί να σε κάνει να αισθανθείς πως επιμένεις σε κάτι που ίσως να μην έχει λύση. Μπορεί πάλι να θελήσεις να κάνεις οικονομία χρημάτων ή δυνάμεων και να αποφύγεις να λειτουργήσεις με έντονη εξωστρέφεια, θέλοντας να περιορίσεις κινήσεις που θεωρείς πως σε εκθέτουν. Μπορεί πάλι απλά να αποφασίσεις να κοιτάξεις τον εαυτό σου με στόχο να περάσεις καλά χωρίς να ασχολείσαι και πολύ με τους γύρω σου. Η ημέρα είναι δική σου και θέλεις να την καταναλώσεις με τον τρόπο που επιθυμείς.

1 σχόλια

Εικόνα ζωδίου
Roxy
21 Φεβ 2018 | 11:31
Μια Κάποια, είσαι καλά;
Θεσεις πλανητων