Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html04
Μαρ
Τραμπαλα
Από signingstar

Η αντίθεση της Σελήνης από το Ζυγό με τον Ουρανό από τον Κριό τη Δευτέρα 5 Μαρτίου μπορεί να προκαλεί έντονες αναταράξεις στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο μέσα από συνειδητοποιήσεις για τις διαπροσωπικές σχέσεις. 

Μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που είναι πιθανό να κουβαλά μαζί του την απαίτηση να προχωρήσεις σε υπερβάσεις, μπορεί να σε κάνει να μην μπορείς να πατήσεις και πολύ καλά στα πόδια σου, αφού προκαλεί ανισορροπία στο συναισθηματικό τομέα. Ίσως να αντιλαμβάνεσαι πως πρέπει να αφήσεις στην άκρη κάποιες πεποιθήσεις, πως υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις ενδείξεις την καρδιάς σου και τη λογική και να προσπαθείς να κολλήσεις κομμάτια από ένα αντικείμενο που δεν ήταν εξαρχής ομοιόμορφο. Το ένστικτο και η λογική μοιάζει να λαμβάνουν θέσεις μάχης σε μία σύγκρουση όμως που ίσως να μην είναι απαραίτητη να λάβει χώρα αφού δεν έχει ουσιαστικό έπαθλο.

Ίσως όμως να έχεις την ευκαιρία να ταράξεις τα νερά σε παγιωμένες καταστάσεις, να προκαλέσεις μία αναστάτωση που είναι εξαιρετικά χρήσιμη ώστε να σου προσφέρει φρέσκο οξυγόνο. Αυτή η πράξη μπορεί να μοιάζει με ηλεκτρική εκκένωση σε ένα περιβάλλον που αναζητά την ισορροπία, την ίδια στιγμή που όμως κάθε ηλεκτροσόκ μοιάζει με απρόσμενο δώρο, αφού ρίχνει φως στα κομμάτια που δεν είναι ισότιμα μεταξύ τους. Η αδυναμία να βρεις τα κατάλληλα πατήματα σου τη σημερινή ημέρα φαίνεται να σημαίνει πως βρίσκεσαι σε μετάβαση, οπότε δεν έχει κανένα νόημα να αρνείσαι μία τέτοια συνειδητοποίηση.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων