Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html05
Μαρ
Αντοχη και δυναμη
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στο Σκορπιό και η ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω την Τρίτη 6 Μαρτίου φαίνεται να αυξάνουν τη δυναμική των ατόμων που έχουν αναλάβει το ρόλο του να πείσουν τους γύρω τους για σημαντικά θέματα, μέσα από την πειθώ του λόγου και τη συνέπεια των πράξεων τους. 

Καλείσαι να επιδείξεις αντοχή και υπομονή, να επιμείνεις για θέματα που σε αφορούν και να προχωρήσεις σε πράξεις που μπορεί να περνούν μέσα από δύσκολες ισορροπίες. Θα χρειαστεί να εμπιστευτείς την εσωτερική σου πίστη, να ακούσεις το ένστικτο σου που είναι σε θέση να σε απομακρύνει από κακοτοπιές και να έρθεις σε σύγκρουση με άτομα που επιμένουν να μιλούν για την εύκολη λύση και να αποφεύγουν τη συνέπεια των συμφωνιών. Αν πάλι βλέπεις πως έχεις απέναντι σου πρόσωπα που δεν εμφανίζουν τις πραγματικές προθέσεις τους, τότε προσπάθησε να αποσπάσεις μυστικά με τρόπους που γνωρίζεις πως να διαχειριστείς χωρίς να είναι εμφανείς στους γύρω σου. 

Η σημερινή ημέρα όμως θα σε βοηθήσει να συνομιλήσεις και με τον εαυτό σου, να απομονωθείς από τους γύρω σου και να κάνεις ερωτήσεις προς την πλευρά σου με στόχο να λάβεις απαντήσεις που μπορεί να είναι δυσάρεστες και επικίνδυνες. Τόλμησε να έρθεις σε σύγκρουση με την εσωτερική σου ασφάλεια, να γίνεις δυσάρεστος/η στον εαυτό σου, να παραδεχτείς τις αδυναμίες σου, γιατί μέσα από αυτή την πράξη εσωτερικής κάθαρσης, θα καταφέρεις να εμπιστευτείς ακόμα περισσότερο το μονοπάτι της ζωής σου, αν αυτό σε βοηθά να αποδράσεις από τις εσωτερικές σου εμμονές και ερινύες.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων