Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html06
Μαρ
Με το παθος του ωμου ενστικτου
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με το Δία στο Σκορπιό μοιάζει να μεγαλώνει τα ερωτικά πάθη, να αυξάνει την ανάγκη για κατάκτηση της άλλης πλευράς, να κάνει τις εσωτερικές αντοχές να είναι σε θέση να ξεπεράσουν κάθε προηγούμενη κατάσταση τους, την Τετάρτη 7 Μαρτίου. 

Η ανάγκη για να κυριαρχήσεις, να επιβληθείς και να σε εμπιστευτούν οι γύρω σου είναι τεράστια σήμερα, με αποτέλεσμα να είναι πιθανό να λειτουργείς χωρίς να διαθέτεις μέτρο και κανόνες. Η συναισθηματική και ερωτική όρεξη μπορεί να αυξηθεί με την  πάροδο του χρόνου και να σε κάνει να θέλεις να εκφράσεις σεξουαλικά πάθη που καταπνίγονταν κάτω από τόνους κανόνων και νόμων που δεν έχουν καμία όμως σημασία τη σημερινή ημέρα. Το ένστικτο φαίνεται να οδηγεί τις πράξεις και να είναι σε θέση να καταπνίξει κάθε φωνή της λογικής, χωρίς να μετρά συνέπειες και αποτελέσματα. 

Η υπερβολή της σημερινής ημέρας όμως μπορεί να εκφραστεί και μέσα από εμμονές και φοβίες που μεγαλώνουν και μπορούν να καταπνίξουν κάθε διάθεση για δράση και υγιή έκφραση. Ο θυμός μπορεί να πολλαπλασιαστεί και να γίνει ένα τσουνάμι γκρίνιας, κριτικής ή εκδικητικής διάθεσης με στόχο να καταπνίξει κάθε διαφορετική από τη δική σου φωνή ή ματιά απέναντι στα πράγματα. Η επιβολή του ενός απέναντι στον άλλο είναι κάτι παραπάνω από εμφανής και μπορεί να γίνει ένα δηλητήριο που όταν εκφραστεί είναι σε θέση να σκοτώσει όχι μόνο την απέναντι από εσένα πλευρά, αλλά και εσένα τον/ην ίδιο/α αφού καταστρέφει την εικόνα που είχες μέχρι σήμερα χτίσει. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων