Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html07
Μαρ
Βιασυνη
Από signingstar

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό την Πέμπτη 8 Μαρτίου φαίνεται να ενεργοποιούν τους εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και να τους γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και διάθεση να εντάξουν ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις υποθέσεις τους. 

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να προσθέσεις αρκετά πράγματα μέσα στην ημέρα σου, να φέρεις εις πέρας κάποιες αποστολές που φαντάζουν αδύνατες για τρίτα πρόσωπα, να προλάβεις να επισκεφτείς ανθρώπους και μέρη που δε θέλεις να χάσεις. Μπορεί όμως να οδηγήσει και σε κάποιες υπερβολές, να σε ωθήσει να κάνεις αγορές ή να προχωρήσεις σε εκφράσεις που μπορεί να σε εκθέσουν αν δεν έχεις σκεφτεί μήπως υπάρχει μέτρο και φρένο. 

Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δώσεις απαντήσεις που ικανοποιούν τους γύρω σου, ακόμα και αν δεν απηχούν ολόκληρη την αλήθεια. Μπορείς να καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις από δύσκολες περιστάσεις, να αποδράσεις από περιβάλλοντα που νιώθεις να ασφυκτιάς, να βρεις μία καλή δικαιολογία για να κερδίσεις χρόνο. Την ίδια όμως στιγμή μοιάζει να μην μπορείς να εστιάσεις στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να εκτεθείς, να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναταραχή σε ισορροπίες που έχουν μοχθήσει για να βρουν το σημείο στήριξης τους.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων