Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ07
Μαρ
Βιασυνη
Από signingstar

Οι ευνοϊκές όψεις της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό την Πέμπτη 8 Μαρτίου φαίνεται να ενεργοποιούν τους εκπροσώπους του πύρινου στοιχείου (Κριός, Λέων, Τοξότης) και να τους γεμίζουν με αυτοπεποίθηση και διάθεση να εντάξουν ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις υποθέσεις τους. 

Η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να προσθέσεις αρκετά πράγματα μέσα στην ημέρα σου, να φέρεις εις πέρας κάποιες αποστολές που φαντάζουν αδύνατες για τρίτα πρόσωπα, να προλάβεις να επισκεφτείς ανθρώπους και μέρη που δε θέλεις να χάσεις. Μπορεί όμως να οδηγήσει και σε κάποιες υπερβολές, να σε ωθήσει να κάνεις αγορές ή να προχωρήσεις σε εκφράσεις που μπορεί να σε εκθέσουν αν δεν έχεις σκεφτεί μήπως υπάρχει μέτρο και φρένο. 

Από την άλλη πλευρά, η Σελήνη στον Τοξότη θα σε βοηθήσει να δώσεις απαντήσεις που ικανοποιούν τους γύρω σου, ακόμα και αν δεν απηχούν ολόκληρη την αλήθεια. Μπορείς να καταφέρεις να ξεγλιστρήσεις από δύσκολες περιστάσεις, να αποδράσεις από περιβάλλοντα που νιώθεις να ασφυκτιάς, να βρεις μία καλή δικαιολογία για να κερδίσεις χρόνο. Την ίδια όμως στιγμή μοιάζει να μην μπορείς να εστιάσεις στις λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να εκτεθείς, να προχωρήσεις σε κινήσεις που θα μπορούσαν να προκαλέσουν αναταραχή σε ισορροπίες που έχουν μοχθήσει για να βρουν το σημείο στήριξης τους.

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων