Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ08
Μαρ
Εναλλαγες που ξαφνιαζουν
Από signingstar

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθείς στο ξεκίνημα της Παρασκευής 9 Μαρτίου φαίνεται να υπνωτίζει και να προκαλεί έντονη ονειροπόληση στους εκπροσώπους του μεταβλητού σταυρού (Δίδυμοι/Τοξότης, Παρθένος/Ιχθείς) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Μπορεί να επανέρχεσαι σε μία πραγματικότητα την οποία επιδιώκεις να ζήσεις πολύ πιο αργά από όσο αντέχεις, αφού χρειάζεσαι κάποιο χρόνο για να ενταχθείς ομαλά στο περιβάλλον που βρίσκεσαι. Ίσως πάλι να επιδιώκεις να αποσπάσεις μυστικά ή στοιχεία από την άλλη πλευρά, με αποτέλεσμα να προσπαθείς να την αποκοιμίσεις, να ανοίξεις ένα διάλογο που μπορεί να μην έχει κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, μέσα όμως του οποίου είσαι σε θέση να φέρεις στην επιφάνεια κάποιες πληροφορίες που σου είναι πολύ χρήσιμες. Έχεις την ευκαιρία να ξεκλειδώσεις μυαλά και να υπνωτίσεις ματιές, οπότε μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή την πρόκληση που έχεις μπροστά σου. 

Προς το τέλος όμως της ημέρας, η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στον Τοξότη φαίνεται να ξυπνά συνειδήσεις και διαθέσεις και να σε βάζει στην πρίζα. Έχεις τη δυνατότητα να ανοίξεις το βήμα σου, να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε καθυστερούσαν, να βγεις έξω και να συμμετάσχεις σε συζητήσεις που σε ιντριγκάρουν. Ίσως πάλι να γίνεσαι ιδιαίτερα εριστικός/η με αποτέλεσμα να προκαλείς εκρήξεις σε συναντήσεις που θα βρεθείς. Αυτό όμως που έχει σημασία είναι να βρεις τρόπο να εκτονώσεις την ενέργεια που κουβαλάς και να μη μετατραπεί σε μία κριτική που βρίσκει εύκολα λόγους να εκφραστείς. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων