Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html



09
Μαρ
Εμφανης συγκρουση δυο κοσμων
Από signingstar

Η είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω το Σάββατο 10 Μαρτίου και η σύνοδος με τον Κρόνο από το ίδιο ζώδιο, αλλά και τα τετράγωνα με τον Ερμή και την Αφροδίτη από τον Κριό, φαίνεται να δημιουργούν ένα έντονα προκλητικό κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο. 

Η κούραση μπορεί να είναι εμφανής και να λειτουργήσει αποτρεπτικά σε κάποια σχέδια που έχουν τεθεί και απαιτούν σωματική αντοχή και καρδιακή προθυμία. Ίσως να αμφιταλαντεύεσαι ανάμεσα στο καθήκον και το σπάσιμο του μοτίβου της διαβίωσης σου, να ανακαλύπτεις εξωτερικές αφορμές για να σαμποτάρεις μία πρόταση που σε βγάζει από το πατρόν της ζωής σου, δημιουργώντας ταυτόχρονα προσδοκίες αλλά και ξεβόλεμα. Ίσως να πρέπει να αντιπαρατεθείς με το μικρό και το μεγάλο παιδί μέσα σου, να παλεύεις να ισορροπήσεις τα δύο κομμάτια του εαυτού σου που βρίσκονται σε μάχη και δε σε αφήσουν σε ησυχία. 

Από τη μία πλευρά, έχεις την ευκαιρία να εστιάσεις στο καθήκον και να θέσεις στόχους που θα τους φέρεις εις πέρας με ένα αποτέλεσμα που ικανοποιεί εσένα και όσους σε παρακολουθούν. Από την άλλη όμως πλευρά, μπορείς να αφήσεις στην άκρη τις υποχρεώσεις και να αποφασίσεις να λειτουργήσεις εντελώς παρορμητικά και με τη διάθεση να ικανοποιείς τον εαυτό σου και μόνο, με αποτέλεσμα να προχωράς σε κάποιες κινήσεις που μοιάζουν τουλάχιστον ριψοκίνδυνες. Η εσωτερική σύγκρουση μπορεί πολύ εύκολα να βρει τρόπο έκφρασης εξωτερικά, είτε μέσα από ανθρώπους που λειτουργούν σαν τους αντιπάλους που αναζητάς, είτε σαν τις προκλήσεις που έρχονται στην πρόταση σου και σε βοηθούν να ωθείσαι προς πράξεις έξω από το κατεστημένο της ζωής σου. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων