Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2018

Οι ετήσιες προβλέψεις του 2018 είναι εδώ

Δίας στο Σκορπιό 10/10/2017-8/11/2018

Η επίδραση της παρουσίας του Δία στο Σκορπιό αναλυτικά για κάθε ζώδιο βρίσκεται εδώ

Δεσμοί της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο

Το αναλυτικό αφιέρωμα στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Λέοντα/Υδροχόο είναι εδώ11
Μαρ
Δυσκολες αποφασεις
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά και το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να δυναμιτίζει το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο τη Δευτέρα 12 Μαρτίου. 

Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις στις οποίες μπορεί να μην έχεις τον απόλυτο έλεγχο και να αναγνωρίσεις τα προσωπικά σου όρια, να εξερευνήσεις κατά πόσο θα μπορούσες να τολμήσεις να κάνεις κινήσεις που θα αναταράξουν κάποιες συνειδήσεις. Ίσως πάλι  να αισθανθείς παγωμένος/η και εγκλωβισμένος/η, να πιστέψεις πως δεν έχεις την ελευθερία των κινήσεων, να αντιληφθείς πως για να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα τις προθέσεις σου, θα πρέπει να υπερβείς προσωπικά σου εμπόδια και να σκαρφαλώσεις σε βουνά που δημιουργούν όμως μόνο τα δικά σου μάτια. 

Η συναναστροφή σου με κόσμο θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς την προσωπική σου θέση μέσα σε περιβάλλοντα που καταφέρνουν να λειτουργούν με πολύ καθορισμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να κατανοείς όρια και κανόνες που δε θα μπορούσες να αναγνωρίσεις κάτω από άλλες περιστάσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όμως, θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις και κάποιες αντιστάσεις που όταν κάποιος προσπαθήσει να ξεπεράσει, τότε ξυπνά η έννοια της μετωπικής σύγκρουσης. Θα έρθεις λοιπόν αντιμέτωπος/η με συμπεριφορές που σε ενοχλούν, με αποτέλεσμα να βγαίνουν αντιδράσεις που είναι εξαιρετικά χρήσιμες για να καταλάβεις αν οι άνθρωποι γύρω σου σε ενδιαφέρουν ή θέλεις απλά να τους ξεπεράσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων