Σύνδεση

Συνδέσου για να μπορείς να συμμετέχεις διαδραστικά στο signingstars.gr
Email:
Password:

Επικοινωνία

Συμπλήρωσε τα παρακάτω στοιχεία.
Όνομα:
Email:
Θέμα:
Μήνυμα:

Εγγραφή μέλους

Όνομα:
Επώνυμο:
Nickname:
Ζώδιο:
Ημερομηνία γέννησης:
Ώρα γέννησης:
Τόπος γέννησης:
Email:
Επιβεβαίωση email:
Kωδικός πρόσβασης:
Επιβεβαίωση κωδικού πρόσβασης:

Ετήσιες Προβλέψεις 2019

Οι ετήσιες Προβλέψεις 2019 είναι εδώ

Δίας στον Τοξότη (8/11/2018-2/12/2019)

Το αφιέρωμα για την παρουσία του Δία στον Τοξότη είναι εδώ

Ο άξονας των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω

Το αφιέρωμα στην παρουσία του άξονα των Δεσμών της Σελήνης σε Καρκίνο/Αιγόκερω είναι εδώ 

http://signingstars.gr/a10629/%CE%BF_%CE%AC%CE%BE%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%82_%CF%84%CF%89%CE%BD_%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8E%CE%BD_%CF%84%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AE%CE%BD%CE%B7%CF%82_%CF%83%CE%B5_%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%AF.html11
Μαρ
Δυσκολες αποφασεις
Από signingstar

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, αλλά και το τετράγωνο της με τον Ουρανό από τον Κριό φαίνεται να δυναμιτίζει το κλίμα στη ζωή των παρορμητικών (Κριός/Ζυγός, Καρκίνος/Αιγόκερως) σε ζώδιο/ωροσκόπο τη Δευτέρα 12 Μαρτίου. 

Θα χρειαστεί να έρθεις σε επαφή με καταστάσεις στις οποίες μπορεί να μην έχεις τον απόλυτο έλεγχο και να αναγνωρίσεις τα προσωπικά σου όρια, να εξερευνήσεις κατά πόσο θα μπορούσες να τολμήσεις να κάνεις κινήσεις που θα αναταράξουν κάποιες συνειδήσεις. Ίσως πάλι  να αισθανθείς παγωμένος/η και εγκλωβισμένος/η, να πιστέψεις πως δεν έχεις την ελευθερία των κινήσεων, να αντιληφθείς πως για να καταφέρεις να κάνεις πραγματικότητα τις προθέσεις σου, θα πρέπει να υπερβείς προσωπικά σου εμπόδια και να σκαρφαλώσεις σε βουνά που δημιουργούν όμως μόνο τα δικά σου μάτια. 

Η συναναστροφή σου με κόσμο θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς την προσωπική σου θέση μέσα σε περιβάλλοντα που καταφέρνουν να λειτουργούν με πολύ καθορισμένο τρόπο, με αποτέλεσμα να κατανοείς όρια και κανόνες που δε θα μπορούσες να αναγνωρίσεις κάτω από άλλες περιστάσεις. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο όμως, θα συνειδητοποιήσεις πως έχεις και κάποιες αντιστάσεις που όταν κάποιος προσπαθήσει να ξεπεράσει, τότε ξυπνά η έννοια της μετωπικής σύγκρουσης. Θα έρθεις λοιπόν αντιμέτωπος/η με συμπεριφορές που σε ενοχλούν, με αποτέλεσμα να βγαίνουν αντιδράσεις που είναι εξαιρετικά χρήσιμες για να καταλάβεις αν οι άνθρωποι γύρω σου σε ενδιαφέρουν ή θέλεις απλά να τους ξεπεράσεις. 

0 σχόλια

Θεσεις πλανητων